Keystone logo
Boston University College of Communication

Boston University College of Communication

Boston University College of Communication

Introducere

La Colegiul de Comunicare al Universității Boston ( BU COM ), veți dobândi abilități de povestire pentru a modela conversațiile lumii. S-ar putea să aflați cum să creați un film documentar sau să codificați un site web interactiv. Raportați știri de ultimă oră sau dezvoltați o campanie de relații publice. Proiectează o reclamă sau scrie un scenariu. Sau poate s-ar putea să studiați modul în care sunt povestite poveștile, adâncindu-se în forțele care conduc media emergente care influențează modul în care gândim și acționăm.

Indiferent de concentrare, veți fi ghidați de facultatea noastră de talie mondială - profesori extraordinari activi în domeniile lor. Printre aceștia: jurnaliști premiați, CEO-uri de agenție și directori de televiziune de rețea.

Abilitățile de comunicare singure nu sunt suficiente, desigur. Calitatea a ceea ce comunicați trebuie să fie ridicată și acest lucru necesită cunoștințe mai profunde. De aceea, veți putea, de asemenea, să profitați de perspective noi și să dezvoltați o înțelegere mai bogată a diferitelor subiecte de la experții de la Universitatea din Boston. Acreditată de prestigioasa Asociație a Universităților Americane, Universitatea din Boston educă studenții de peste 150 de ani.

Indiferent de domeniul de comunicare care vă interesează, Colegiul de Comunicare al Universității din Boston oferă oportunități, profesori, rețea și mediu pentru a vă atinge ambițiile de carieră.

În calitate de colegiu care produce unii dintre cei mai dinamici și inovatori lideri în orice domeniu, de la divertisment la publicitate și jurnalism, suntem foarte mândri de rolul nostru și continuăm să jucăm în conturarea lumii comunicării.

Locații

  • Boston

    Commonwealth Avenue,640, 02215, Boston

    Întrebări