Keystone logo
Bemidji State University

Bemidji State University

Bemidji State University

Introducere

Bemidji State University deservește peste 5.100 de studenți în programe de licență, absolvenți și online. Filozofia noastră de bază se bazează pe angajamentul față de administrarea mediului, serviciul comunitar și înțelegerea globală. Veți vedea acest angajament în ceea ce predăm și în ceea ce facem. Situat pe malul vestic al lacului Bemidji, campusul nostru North Woods ne amintește zilnic de necesitatea de a fi în ton cu lumea noastră. În mod similar, cultura indiană americană din regiunea noastră ne îndeamnă să începem călătoria noastră globală înțelegând trecutul nostru în timp ce ne pregătim pentru viitor.

Creăm un mediu de învățare inovator, interdisciplinar și extrem de accesibil, dedicat succesului studenților și un viitor durabil pentru comunitățile, statul și planeta noastră. Prin puterea transformatoare a artelor liberale, educația în profesii și angajamentul robust al studenților noștri, le insuflăm și promovăm serviciile către ceilalți, păstrăm pământul și respectăm și apreciem diversele popoare din regiunea și lumea noastră.

Prin suma experienței lor educaționale la statul Bemidji, studenții vor avea multiple oportunități de a afla, de a experimenta și de a reflecta asupra valorilor fundamentale comune ale angajamentului și leadershipului civic, înțelegerii internaționale și multiculturale, credinței în puterea artelor liberale și administrarea mediului.

Aceste valori fundamentale ghidează programa și serviciile statelor Bemidji. Nu sunt bine definite, invită la interpretare și descoperire.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Bemidji

    Birchmont Drive Northeast,1500, 56601, Bemidji

    Întrebări