Keystone logo
Bryn Mawr College Master în arheologie clasică și din Orientul Apropiat
Bryn Mawr College

Master în arheologie clasică și din Orientul Apropiat

Bryn Mawr, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Departamentul oferă studenților absolvenți posibilitatea de a studia culturile antice ale Mediteranei și Orientului Apropiat și de a explora istoriile și culturile interconectate ale acestor zone. Este de așteptat ca studenții să urmeze o gamă largă de cursuri în aceste domenii pe măsură ce își dezvoltă programele de studiu în materiile lor principale și aliate. Subiectele aliate sunt limbi străvechi (inclusiv greacă și latină la Bryn Mawr și sumeriană, akkadiană, ugaritică și hitită de la Universitatea din Pennsylvania), istoria artei, studiile urbane, istoria antică, antropologia sau științele arheologice legate de programul student.

Departamentul face parte din Grupul de absolvenți în arheologie, clasici și istoria artei, reunind facultatea și studenții pentru a încuraja studiul interdisciplinar. În timp ce fiecare departament își acordă propriile diplome, Grupul de absolvenți creează un mediu de cercetare colaborativă și promovează o comunitate științifică puternică printre toți studenții săi absolvenți.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare