Keystone logo
Bryn Mawr College

Bryn Mawr College

Bryn Mawr College

Introducere

Bryn Mawr este un colegiu de femei distins situat pe un campus rezidențial frumos în afara unei zone metropolitane majore. Două școli distincte de absolvire și un program premedical post-bacalaureat îmbogățesc comunitatea colegiului și oferă oportunități avansate de studiu.

La Bryn Mawr, studenții aleg dintre diverse specializări în științe, științe sociale și umaniste. Colegiul este un lider în inovația academică, concentrându-se pe punerea în practică a învățării prin cercetare, munca pe teren, implicarea în justiție socială și comunitară și stagii. Bryn Mawr extinde în continuare opțiunile studenților de a învăța și de a explora prin parteneriate de lungă durată cu Haverford și Swarthmore Colleges și Universitatea din Pennsylvania și prin resursele culturale și sociale din Philadelphia.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Bryn Mawr

    North Merion Avenue,101, 19010, Bryn Mawr

    Întrebări