Keystone logo
Brown University

Brown University

Brown University

Introducere

Brown este o universitate de cercetare lider, distinctă pentru învățarea centrată pe studenți și simțul profund al scopului. Studenții, profesorii și personalul noștri sunt conduși de ideea că munca lor va avea un impact în lume. Fondată în 1764, Brown este o universitate de cercetare de top, care găzduiește facultăți de renume mondial și, de asemenea, o instituție de învățământ inovatoare în care curiozitatea, creativitatea și bucuria intelectuală a studenților determină excelența academică.

Spiritul Curriculumului Deschis de licență infuzează fiecare aspect al Universității. Brown este un loc în care studiile riguroase, rezolvarea complexă a problemelor și serviciul pentru binele public sunt definite de colaborare intensă, descoperire intelectuală și lucru în moduri care transcend granițele tradiționale. Providence, Rhode Island – casa lui Brown de mai bine de două secole și jumătate – este un loc vibrant pentru a trăi, a lucra și a studia, un centru stimulant pentru inovare și un oraș bogat în diversitate culturală.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • College Hill

    College Hill, Statele Unite ale Americii

    Întrebări