Keystone logo
Brno University of Technology Master în Arhitectură și Design Urban
Brno University of Technology

Master în Arhitectură și Design Urban

Brno, Republica Cehă

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 4.200 / per year

În campus

Introducere

Un arhitect excelent este un inovator cultural care poate reuni multe contradicții sociale și tehnice într-un întreg sens, numit arhitectură.

Construiește-ți un viitor ca arhitect independent cu propria ta viziune unică. În timpul programului de master de doi ani, vă veți explora propria abordare creativă și vă veți concentra pe excelența în domeniile dvs. de interes. Sub îndrumarea unor tutori cu experiență, câștigători de premii, îți vei aprofunda cunoștințele umaniste și înțelegerea subiectelor umaniste, îți vei perfecționa abilitățile tehnice și practice și îți vei ascuți gândirea critică. Toate acestea la un departament progresiv într-unul dintre cele mai bune orașe studențești din Europa.

Studiază FA!

costurile FA irFA vorite subiecteMediul familial FAFA oraș bulous
Studiul la Facultatea de Arhitectură se poate potrivi cu bugetul dvs. de student: de la posibilitatea de a acorda burse la taxele de școlarizare până la costul scăzut al vieții în Brno și transportul public accesibil și de încredere, ne propunem să ne asigurăm că costul nu este un factor pentru dvs. decizia de a participa.Cursul de studiu include subiecte progresive, cum ar fi durabilitatea și rezistența la schimbările climatice, spațiile sociale și dezvoltarea rezidențială multifamilială.Sensul puternic al comunității de la Facultatea de Arhitectură creează un mediu inspirator, prietenos, cultivă potențialul studenților și construiește o rețea puternică în domeniul arhitecturii.Brno este un oraș studențesc, plin de viață, cu o scenă artistică alternativă izbitoare. Dacă asta nu este suficient, metropole culturale precum Viena, Praga și Berlin sunt chiar alături.

Curriculum

Admitere

Clasamente

Despre Școală

Întrebări