Keystone logo
Brno University of Technology Licențiat în arhitectură și design urban
Brno University of Technology

Licențiat în arhitectură și design urban

Brno, Republica Cehă

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.800 / per year

În campus

Introducere

Un arhitect excelent este un inovator cultural care poate aduce împreună multe contradicții sociale și tehnice într-o arhitectură semnificativă.

Începe călătoria către viitorul tău ca arhitect cu viziunea ta unică - bine ai venit la programul nostru de licență în arhitectură și design urban. În timpul programului de licență de patru ani, vă veți explora abordarea creativă și vă veți concentra pe excelența în domeniile dvs. de interes. Programul nostru oferă îndrumări aprofundate de la tutori cu experiență, premiați, vă veți aprofunda cunoștințele în aspectele teoretice, tehnice și profesionale ale arhitecturii și designului urban. Programul nostru se bazează pe o experiență intensivă de studio și spații digitale inovatoare pentru colaborare și schimb de idei.

Îți vei perfecționa abilitățile practice și îți vei ascuți gândirea critică. Toate acestea se află în inima Europei, într-unul dintre cele mai bune orașe studențești unde poți întâlni mulți colegi de la alte facultăți și universități BUT. Mai mult, Facultatea de Arhitectură, Brno University of Technology a fost selectată printre cele mai bune 230 de universități din domeniu din întreaga lume de către QS Ranking.

Explorați ce poate face arhitectura

Programul creează spațiu pentru autorealizarea studenților, concentrându-se pe abordări inovatoare, precum și pe gândirea conceptuală și critică. Studenții noștri au șansa de a învăța de la cei mai buni arhitecți din domeniu, care îi îndrumă spre a deveni experți creativi în gama largă de complexitate întâlnită în profesia de arhitectură.

Studiați dezvoltarea durabilă cu ajutorul arhitecților de top cehi și europeni, care sunt implicați în procesul nostru educațional.

Obțineți o mentalitate orientată spre viitor în proiecte interdisciplinare cu o gamă largă de experți externi.

Descoperiți noi tendințe împreună cu studenți din întreaga lume.

Explorați metoda de lucru a arhitecților olandezi Servie Boetzkes și Gabriel Pena.

Finalizați un documentar de cercetare cu Peisaje productive.

Concurează cu munca ta la competiția organizată în fiecare semestru de Asociația Studenților SOFA.

Învățați de la arhitectul polonez Szymon Rozwalka, renumitul arhitect ceh Marek Štěpán și mulți alții.

Intră în colțurile urbanismului cu profesorii de la Departamentul nostru de Design Urban.

Cuvinte cheie: Arhitectură, design urban, Brno, DAR, universitate, engleză, licență

Admitere

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări