Keystone logo
Brno University of Technology

Brno University of Technology

Brno University of Technology

Introducere

Brno University of Technology (VUT)

Ce face Brno atât de special?

O combinație a industriei tehnologice cu potențial imens de ocupare a forței de muncă, arhitectură respectată în întreaga lume, de la palatele istorice uimitoare până la bijuteriile funcționale, precum celebra Villa Tugendhat, și serviciile prietenoase cetățenilor sunt doar câteva elemente pentru toți cei care caută un stil de viață modern perspectivă. Locuitorii și oaspeții consideră că Brno este, de asemenea, un loc foarte sigur pentru a trăi.

Având în vedere locația strategică a Brno în Europa Centrală, este ușor să călătoriți în străinătate și să vă inspirați de țările vecine. Peisajele frumoase, cartierul Moravian din apropiere și tradițiile unice culturale, folclorice și vinicole din Regiunea Moravia de Sud uimi vizitatorii care caută activități de odihnă și activități orientate spre exterior.

De ce să studiezi la Brno University of Technology ?

 • peste o tradiție de o sută de ani, înființată în 1899
 • peste 55 de licență, master și doctorat. programe în limba engleză
 • Clubul internațional de studenți, membru al programului Erasmus Student Network - program de amici și Săptămâna de bun venit pentru studenții internaționali
 • facilități excelente de sport (stadionul de standard olimpic) cu o gamă largă de activități sportive oferite
 • cele mai mari săli de studenți din Brno
 • cercetare și dezvoltare (IBM, FEI, Honeywell, Bosch, Siemens, Škoda Auto etc.)
 • centre de excelență (Institutul Central de Tehnologie, IT4Innovations)
 • plasarea avantajoasă în clasamentul universităților QS World and THE World Rankings University

Brno University of Technology (BUT) este cea mai mare universitate de tehnică/inginerie din Republica Cehă și una dintre cele mai importante instituții de educație, științifice și cercetare din Europa Centrală. Tradiția sa datează din 1899, mai mult de 125 de ani mai târziu, universitatea are 17 000 de studenți. În prezent, BUT are opt facultăți și trei institute universitare, cinci centre regionale de cercetare (AdMaS, CVVOZE, MRC, NETME, SIX) și face parte din două centre de excelență (CEITEC, IT4Inovation).

facultăţi

 • Facultatea de Arhitectură - FA
 • Facultatea de Afaceri și Management - FPM
 • Facultatea de Construcții - FCE
 • Facultatea de Chimie - FCH
 • Facultatea de Inginerie Electrica si Comunicare - FEEC
 • Facultatea de Arte Frumoase - FFA
 • Facultatea de Tehnologia Informației - FIT
 • Facultatea de Inginerie Mecanică - FME

Institutele universitare

 • Institutul de Inginerie Legală - IFE
 • Centrul European de Tehnologie - CEITEC
 • Centrul de Activități Sportive - CESA

Programele BUT acoperă nu numai ingineria, ci și domeniile științei naturii, arhitecturii, artelor plastice, IT și economiei, cu un puternic accent interdisciplinar și o legătură strânsă cu sfera industrială. Cu facilitățile sale de cercetare de ultimă oră și excelență academică, BUT are o reputație deosebită în rândul studenților și profesioniștilor.

Brno University of Technology primit, ca una dintre primele din Republica Cehă, certificatele ECTS și DS Label. Ambele certificate reprezintă dovada conform căreia VUT îndeplinesc criteriile UE în domeniul învățământului superior și, în plus, contribuie în mod semnificativ la extinderea mobilității și la creșterea internaționalizării universității.

Universitatea cooperează atât cu partenerii din UE, cât și cu cei din afara UE (în prezent are peste 600 de acorduri) și se implică în diverse programe de mobilitate (granturile Erasmus, CEEPUS, Aktion, SEE și Norvegia etc.). poziția sa printre principalele universități de cercetare respectate pe plan internațional. Cooperarea internațională este, prin urmare, una dintre prioritățile strategice ale Brno University of Technology din Brno University of Technology . Pentru a atinge acest obiectiv, BUT se angajează, pe de o parte, în activitățile de recrutare a mai multor studenți internaționali, dar și pe de altă parte angajarea de cercetători și cadre didactice din străinătate. Ca membru al Asociației Universitare Europene (EUA), CESAER și a altor organizații, VUT este activ în proiecte și activități comune.

BUT a cooperat pe termen lung cu companii internaționale de top precum Škoda Auto, Siemens, FEI, Honeywell, Bosch și IBM. DAR leagă aceste companii cu studenți care au posibilitatea de a urma un stagiu de practică în domeniul lor de studiu. sau chiar să fie supravegheat de experți din industrie în timp ce lucrează la tezele lor. Ofertele de muncă sunt împărtășite atât studenților, cât și absolvenților. Universitatea oferă o gamă largă de sporturi la centrul sportiv CESA, care este unul dintre cele mai bine echipate centre din Republica Cehă, cu stadion de standard olimpic. Pentru studenții DAR majoritatea activităților sportive sunt gratuite.

Dar are cea mai mare capacitate de cazare pentru studenți din toate universitățile din Brno. Cheltuielile pentru cazare la sălile de studenți sunt de aproximativ 170 EUR pe lună, fiecare cameră are internet de mare viteză. Aproape toate serviciile sunt situate în imediata vecinătate a campusului - cantine, cafenele, terenuri de sport, Clubul internațional de studenți și cluburile universitare. Cu toate acestea, căminele au fost printre primele trei într-un concurs pentru cele mai bune săli de reședință din Republica Cehă, ceea ce mărturisește calitatea lor bună. Majoritatea clădirilor universitare sunt situate la Campusul Universitar (Pod Palackeho Vrchem) din partea de nord a orașului Brno.

Universitatea dispune de numeroase facilități de catering la facultățile și sălile de studenți, care includ: cafenele, restaurante, pizzerii, cafenele, baruri și snack-baruri. Există o gamă largă de meniuri sub formă de mese calde și reci, făcute la comandă, diete speciale și mese vegetariene în cafenele și restaurante. Există un sistem computerizat de servicii de alimentație pentru comenzi on-line și plată fără numerar cu carduri de student.

Locații

 • Brno

  BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY Antonínská 548/1 601 90 Brno Czech Republic, , Brno

Întrebări