Keystone logo
British Columbia Institute Of Technology BCIT

British Columbia Institute Of Technology BCIT

British Columbia Institute Of Technology BCIT

Introducere

Diferit de un colegiu sau universitate, British Columbia Institute of Technology oferă educație practică, aplicată, cu instructori care au experiență directă și practică în domeniul lor.

De când a absolvit prima noastră clasă în 1966, istoria noastră a reflectat evoluția economiei Columbia Britanice. Instituția noastră a fost întotdeauna la vârf în tehnologie și suntem mândri de contribuția noastră la modelarea forței de muncă a provinciei.

De mai bine de 50 de ani, satisfacem nevoile industriei și instruim viitorii lideri și producători de schimbări într-o gamă variată de sectoare - iar munca noastră, ca și a lor, nu se face niciodată.

Conducerea viziunii pentru BCIT

La BCIT, echipa noastră de conducere lucrează pentru a conduce instituția către obiectivul său: o educație de calitate care îi îndreaptă pe absolvenți către cariere semnificative, care să dovedească viitorul.

Avem trei angajamente majore ca parte a planului nostru strategic 2019–2022: să fim o organizație orientată spre oameni, care oferă o educație aplicată, care să fie valabilă pentru viitor - și să ne amplificăm impactul prin conexiuni relevante la nivel global.

Locații

  • Burnaby

    Willingdon Avenue,3700, V5G 3H2, Burnaby

    Întrebări