Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Introducere

Despre Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences este prima universitate din toată lumea care se concentrează pe gândirea mărcii. Combinăm metodele științifice cu proiectele practice și cu un accent puternic eurasiatic. Formăm inovatori și rezolvatorii de probleme ale viitorului, nu numai prin transmiterea de cunoștințe actualizate despre branding, ci și prin dezvoltarea de personalități puternice.

La Brand University, veți învăța în grupuri mici și într-o atmosferă creativă, împreună cu studenți internaționali atent selectați, care sunt la fel de motivați și pasionați. O rețea de experți internaționali vă vor însoți pe drum și vă vor pregăti pentru o carieră internațională.

Companiile de brand lider și agențiile bine înființate sunt dornice de noi talente și idei proaspete. Ei invită studenții BU să coopereze la proiecte. Acest lucru vă permite să aplicați abilitățile pe care le-ați dobândit, să rezolvați probleme reale și să faceți contacte valoroase pentru cariera dvs.

Studiu la Hamburg, capitala germană a mărcilor

Hamburg este al doilea oraș ca mărime din Germania și renumit pentru mentalitatea deschisă. Orașul are cea mai mare concentrare de proiecte din industriile creative din Germania. O comunitate vibrantă de fondatori, un sistem de asistență bine dezvoltat pentru startup-uri, corporații majore, precum și sucursalele Facebook și Google sunt acasă aici.

Întins pe malul râului Elba, Hamburg este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa , precum și un important centru cultural, unde viața este totul, dar plictisitoare. Clasamentul Economistului situează în mod regulat Hamburgul în top 10 dintre cele mai vii orașe din lume - veniți și vedeți-vă singuri.

Locații

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Întrebări