Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Boyce College

Boyce College

Boyce College

Introducere

Iubeste-l pe Dumnezeu. Dragoste vecin.

Boyce College stă la Evanghelie și are de la fondare. Angajamentul facultății noastre față de Biblie și de implicarea culturală, împreună cu cultura noastră vibrantă de viață a studenților și programele academice, vor echipa elevii pentru credincioșie în toată viața.

convingeri

Boyce College își derivă numele de la James P. Boyce, fondatorul și primul președinte al Seminarului Teologic The Baptist South. Pe lângă faptul că este un stat de stat baptist sudic, Boyce a căutat să inoveze lumea educației teologice făcând-o mai convingătoare, mai riguroasă și mai accesibilă. Această viziune pentru educația teologică care este biblic ortodoxă, provocatoare din punct de vedere academic și larg realizabilă, deși este articulată acum 150 de ani, trăiește prin conducerea lui R. Albert Mohler Jr., președintele South Seminary și Boyce College .

Studenții și absolvenții creștini de astăzi se vor confrunta cu provocări pe care generațiile anterioare nu și le-ar fi putut imagina. Sub conducerea lui Mohler, Boyce College este în măsură să instruiască studenții care vor sluji la biserică și să angajeze cultura dintr-o viziune mondială convingătoare și biblică, indiferent de provocările din fața lor.

Convingeri

Boyce College se Boyce College pe viziunea confesională articulată de facultatea fondatoare în Rezumatul principiilor și pe Credința și mesajul baptist.

Afiliere denominativă

Seminarul Sud este o agenție a Convenției Baptiste Sudice. Pe lângă furnizarea unui sprijin financiar substanțial seminarului, Convenția alege și Consiliul de administrație al seminarului.

Acreditare

Southern Seminary este o instituție privată fără scop lucrativ, acreditată de Asociația Sud a Colegiilor și Școlilor din Colegii și de Comisia de Acreditare a Asociației Școlilor Teologice din Statele Unite și Canada.Godsgirl_madi / Pixabay

holding hands, bible, praying

Riguros

Boyce College mândrește cu o facultate bine publicată, care se află pe linia principală a bursei evanghelice, a implicării culturale și a conducerii bisericii locale. Aceeași rigoare pe care o afișează în propria bursă apare și în fiecare clasă pe care o predă. Fiind o instituție confesională, Boyce este capabil să completeze o nișă printre colegiile creștine, fiind o instituție bazată pe seminar, care ține cu convingerile sale.

Accesibil

La Boyce College , studenții pot accesa educație de calitate într-o varietate de formate, cum ar fi studii în campus, Boyce Online, Seminar Track, înscriere duală și multe altele. Aceste formate îi pregătesc pe studenți din toate mediile educaționale să stea pe Cuvântul lui Dumnezeu în lucrarea sau vocația la care Dumnezeu i-a chemat.

Un aspect important pentru toate programele și formate de Boyce este comunitatea, care nu este doar contextul curriculum-ului, ci o parte a curriculum-ului în sine. Studenții de la Boyce College trăiesc, se închină și cresc în comunitate unul cu altul, oferindu-le acces la tot felul de oportunități de învățare și dezvoltare.

Misiune

Boyce College este școala universitară a The Southern Baptist Theinary Seminary. Ca atare, funcționează în baza declarației de misiune a Seminarului de Sud:

Sub stăpânirea lui Iisus Hristos, misiunea Seminarului Teologic Baptist din Sud este să fim dedicați în totalitate Bibliei ca Cuvânt al lui Dumnezeu, Marii Comisii ca mandat al nostru și să fim un slujitor al bisericilor din Convenția Baptistă din Sud. prin instruirea, educarea și pregătirea slujitorilor Evangheliei pentru o slujire mai credincioasă.

În cadrul misiunii Seminarului de Sud, scopul Boyce College este de a realiza programe de licență în studii biblice pentru a pregăti studenții pentru sarcina slujbei Marii Comisii în bisericile locale, precum și în agențiile și instituțiile Convenției Baptiste Sudice.

Seminarul folosește o bursă evanghelică cu dependență reverentă de îndrumarea Duhului Sfânt care este martor la adevărul Sfintelor Scripturi. Seminarul teologic baptist sudic, sub conducerea consiliului său de administrație, își desfășoară programele într-un mediu de îngrijire spirituală pentru dezvoltarea liderilor creștini, inclusiv a conducătorilor laici, pentru diferitele ministere ale bisericilor și ale denumirii. Programele seminarului se concentrează pe dezvoltarea competențelor ministeriale la nivelele pre-bacalaureat, bacalaureat, post-bacalaureat, doctorat profesional și doctorat de cercetare. Seminarul oferă, de asemenea, servicii pentru persoane, biserici și entități confesionale prin programele sale de formare continuă pentru slujire.

Seminarul nu face discriminări din cauza rasei, culorii, originii etnice sau naționale, orientării politice, handicapului, vârstei sau genului în programele sale educaționale și administrative.

Locații

  • Louisville

    Lexington Road,2825, 40280, Louisville

Întrebări