Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bowie State University College of Arts and Sciences

Bowie State University College of Arts and Sciences

Bowie State University College of Arts and Sciences

Introducere

Universitatea de Stat Bowie construiește un viitor îndrăzneț pe o moștenire mândră!

Fondat în 1865, Bowie State este cel mai vechi colegiu / universitate istoric negru din Maryland și unul dintre cele mai vechi zece din țară. Este, de asemenea, o universitate diversă ai cărei studenți, alături de facultate și personal, reprezintă numeroase medii etnice și culturale.

Universitatea de Stat Bowie oferă oportunități educaționale de înaltă calitate și la prețuri accesibile pentru studenții cu ambiții de realizare și succes. În plus față de cele 23 de universități de licență, Bowie State oferă 20 de programe de masterat, 14 certificate de specialitate și două programe de doctorat cu accent specific pe știință, tehnologie, afaceri, educație și discipline conexe. Un mediu academic de susținere îi împuternicește pe studenți să gândească critic, să facă noi descoperiri, să aprecieze diferențele și să apară ca lideri într-o societate globală extrem de tehnică, care se schimbă rapid.

Centrul Bowie State pentru științe naturale, matematică și asistență medicală include laboratoare de cercetare și instruire, săli de clasă flexibile, o aripă de simulare a asistenței medicale și o seră complet închisă. Bowie State găzduiește, de asemenea, un centru Steinway Fine and Performing Arts Center, dotat cu cele mai noi tehnologii pentru artele media digitale și producția de muzică.

Fiind o instituție membră a sistemului universitar din Maryland, statul Bowie susține misiunea sistemului de a oferi oportunități educaționale de înaltă calibru, accesibile și accesibile.

Statul Bowie se află în mijlocul uneia dintre cele mai interesante zone metropolitane ale națiunii, la o distanță ușoară de Washington, DC și Baltimore. În același timp, se mândrește cu un campus senin pe un teren împădurit suburban de 300 de acri. Cu șapte case de ședere, Universitatea este un centru de viață de licență 24/7, dar oferă, de asemenea, cursuri de seară convenabile și cursuri online pentru a servi profesioniștilor angajați care doresc să avanseze în cariera lor.

Aruncați o privire mai atentă la Bowie State: vă va plăcea ceea ce vedeți.

Locații

  • Bowie

    Jericho Park Road,14000, 20715, Bowie

    Întrebări