Keystone logo
Bournemouth University

Bournemouth University

Bournemouth University

Introducere

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim recunoscuți la nivel mondial ca fiind o universitate de vârf pentru inspirația învățării, avansarea cunoștințelor și îmbogățirea societății prin fuziunea educației, cercetării și practicii.

Scopul nostru

Scopul nostru la BU este de a inspira învățarea, avansarea cunoașterii și îmbogățirea societății. Vom:

 • Inspirați învățarea pentru studenții și personalul nostru și pentru comunitățile noastre mai largi
 • Avansați cunoștințele în practică și profesii și în domeniile noastre academice
 • Îmbogățiți societatea prin educație, impactul cercetării noastre și contribuția noastră la provocările globale.

Valorile noastre

Valorile noastre sunt excelența, incluzivitatea, creativitatea și responsabilitatea:

Excelenta

Ne străduim pentru excelență în tot ceea ce facem.

Inclusivitate

Apreciem și respectăm diversitatea și acționăm pentru a ne asigura că suntem incluzivi.

Creativitate

Suntem imaginați, inovatori și creăm soluții la probleme.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru impactul acțiunilor noastre și ne concentrăm activitatea ca comunitate de învățare pe a aduce o contribuție pozitivă societății.

Indiferent de timpul pe care l-ați rezervat cu noi, va fi o călătorie interesantă - de la întâlnirea cu prieteni de-a lungul vieții în săli, până la experiența dvs. de plasare, explorarea zonei locale sau aderarea la un club sau societate. Aflați mai multe despre ce oferă viața la BU.

Statistică

Premiile noastre

Premiul de bronz Athena SWAN

În mai 2019, BU a primit un premiu de bronz Athena SWAN ca recunoaștere a realizărilor și angajamentului nostru de a îmbunătăți egalitatea de gen în învățământul superior. Premiul Athena SWAN, care a acoperit inițial femeile care lucrează în Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică și Medicină (STEMM), a fost extins în 2015 pentru a recunoaște munca întreprinsă atât în STEMM, cât și în Arte, Științe Umaniste, Științe Sociale, Afaceri și Drept (AHSSBL) și pentru a aborda egalitatea de gen într-un mod mai larg pentru tot personalul academic și profesional și de sprijin, precum și pentru studenți. Conform noii cartă, BU a obținut acreditarea.

Depunerea cu succes a BU pentru un premiu de bronz urmează angajamentul nostru de a depune eforturi pentru o cultură care să includă genul în întreaga universitate. Accentul nostru este să trecem de la implementarea centrală la cea locală, încorporând principiile Cartei SWAN în facultăți/servicii și sprijinind toate departamentele pentru a obține premii SWAN. Obiectivele cheie sunt de a spori reprezentarea femeilor în roluri academice superioare, de a sprijini și de a încuraja un mediu de lucru flexibil și favorabil familiei pentru întreg personalul și de a asigura egalitatea de gen în cadrul universității.

Următoarele departamente dețin, de asemenea, un premiu departamental de bronz Athena SWAN:

 • Departamentul de Psihologie
 • Departamentul de producție media
 • Departamentul de Științe ale Vieții și Mediului

QAA

În 2013, am devenit prima universitate din Marea Britanie care a primit statutul de „apreciat” pentru calitatea oportunităților noastre de învățare. Statutul, acordat de QAA (Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior), recunoaște numeroasele modalități prin care oferim studenților oportunitatea de a reuși. QAA a analizat numeroasele moduri diferite în care ne sprijinim studenții, inclusiv calitatea predării pe care o primesc, sprijinul academic, resurse precum bibliotecile și facilitățile IT și suportul general disponibil.

Premiul de excelență în cercetare HR

BU deține Premiul de excelență în cercetare în materie de resurse umane al Comisiei Europene din 2013. Premiul demonstrează angajamentul BU de a alinia procesul și practica la Concordatul Regatului Unit pentru a sprijini dezvoltarea carierei cercetătorilor și, prin urmare, îmbunătățirea condițiilor de muncă și dezvoltarea carierei pentru personalul de cercetare.

Premiul pentru aniversarea reginei

În 2012, am primit premiul The Queen's Anniversary, ca recunoaștere a contribuției noastre la excelența de vârf la nivel mondial și dezvoltarea de pionierat în animația pe computer. Premiile de aniversare a Reginei fac parte din sistemul național de onoruri și sunt cele mai prestigioase premii din educația din Marea Britanie. Premiul celebrează Centrul nostru național pentru animație pe computer (NCCA), cu sediul în The Media School, care a fost în fruntea educației și cercetării în domeniul animației pe computer din 1989.

Perete de piatra

Am devenit un campion al diversității Stonewall datorită angajamentului de la BU de a fi o organizație incluzivă. A fi membru al Stonewall oferă universității instrumentele necesare pentru a adopta o abordare strategică și structurată a inițiativelor de egalitate LGBT la nivel global. Aflați mai multe despre Stonewall.

Premiul EcoCampus Platinum

Premiul nostru EcoCampus Platinum este cea mai mare distincție pe care o putem obține și care demonstrează excelența în durabilitate. Suntem una dintre cele 16 universități care dețin acest premiu alături de certificarea ISO14001. Demonstrează angajamentul nostru față de mediu și recunoaște practicile, procedurile și sistemele noastre de management de mediu. Pentru a atinge standardul platină, sistemul nostru de management de mediu trebuia să fie de cel mai înalt standard. Auditorii au fost deosebit de impresionați de efortul depus în implementarea sistemului nostru de management, precum și de nivelul la care sustenabilitatea a fost încorporată în direcția strategică a universității. Vom continua să lucrăm la minimizarea impactului nostru negativ asupra mediului ca instituție și la maximizarea impactului pozitiv pe care îl putem avea prin predare și cercetare.

Universitatea Fairtrade

BU a primit statutul de „Fairtrade University” în 2006; Există acum peste 170 de universități și colegii Fairtrade în Marea Britanie, cu multe altele care lucrează pentru a obține statutul și demonstrează angajamentul detaliat pe care l-am asumat pentru promovarea consumului de produse Fairtrade. Aflați mai multe despre statutul nostru Fairtrade.

Alte premii

E timpul să schimbi angajamentul organizațional

Am semnat angajamentul „Time to Change Employer Pledge” în 2011. Este o schemă care își propune să combată stigmatizarea și discriminarea din jurul sănătății mintale, în special la locul de muncă.

Carta angajatorului atentă

Am semnat această carte în 2010 și luăm în serios angajamentul nostru ca angajator pozitiv în ceea ce privește sănătatea mintală. Aderând la această schemă, ne-am demonstrat politicile noastre deschise și accesibile și am arătat că prețuim contribuția fiecăruia dintre angajații noștri.

Angajator cu handicap

Acesta este o marcă de calitate pe care am obținut-o în 2019. Este acordată de Departamentul Muncii și Pensiilor pentru angajamentul nostru pozitiv față de angajarea, păstrarea, formarea și dezvoltarea carierei angajaților cu dizabilități.

  Admitere

  Pentru a studia cu noi la nivel de licență, există anumite criterii pe care va trebui să le îndepliniți. Fiecare curs are propriile cerințe de intrare, așa că verificați paginile noastre de curs. Veți vedea punctele generale din Tariful UCAS necesare pentru curs, precum și detalii despre cum să obțineți punctele; de exemplu, de la trei niveluri A sau echivalent, împreună cu cerințele GCSE.

  Cum funcționează Tariful UCAS

  Punctele tarifare UCAS sunt calculate în funcție de tipul de calificare pe care îl aveți și de nota sau nivelul pe care îl obțineți. De exemplu – pentru cei care aplică pentru a studia un curs de licență în septembrie 2021 – pentru fiecare notă A pe care o obțineți la nivel A, vi se vor acorda 48 de puncte tarifare UCAS (echivalent cu PPP la BTEC Extended Diploma) și pentru fiecare B. nota primești 40 de puncte (și așa mai departe). Puteți găsi detalii complete despre sistemul de puncte tarifare pe site-ul UCAS.

  Vă rugăm să rețineți că BU nu acceptă puncte tarifare UCAS echivalente pentru Bacalaureatul Internațional - vă rugăm să consultați tabelul de tarife de mai jos. Putem specifica, de asemenea, că aveți nevoie de anumite note, experiență sau pentru a fi studiat disciplinele obligatorii ca parte a cerinței de intrare pentru un anumit curs.

  Statistica absolvenților

  Locații

  • Wallisdown

   Wallisdown Road, BH12 5HH, Wallisdown

   Întrebări