Keystone logo
Boston University School of Law

Boston University School of Law

Boston University School of Law

Introducere

De ce Legea BU?

Boston University School of Law este una dintre școlile de drept de top ale națiunii, cu o istorie de excelență care datează din 1872. Facultatea noastră este recunoscută în mod constant pentru predarea excepțională, bursa preeminentă și mentorat transformator. Cu peste 25.000 de absolvenți care trăiesc în toate cele 50 de state și peste 100 de țări din întreaga lume, absolvenții noștri au acces la o vastă rețea globală care contribuie la succesul lor profesional. Complexul BU Law, compus din clădirea de ultimă generație Sumner M. Redstone și turnul alăturat de 17 etaje, este situat în inima orașului Boston, cu vedere la râul Charles.

Academicienii

Cursurile la BU Law sunt, fără îndoială, solicitante. Dar recompensele au la fel de impact. Având ca îndrumați membri ai facultății celebri și realizați, provoacă-te selectând din peste 200 de cursuri și seminarii care te pot pregăti pentru o varietate de domenii de practică - una dintre cele mai aprofundate programe de studii de drept din țară. US News & World Report a clasat câteva dintre programele noastre printre cele mai bune din țară, inclusiv Legea sănătății (# 5) și Proprietatea intelectuală (# 11). De asemenea, puteți continua să vă îmbunătățiți expertiza într-unul dintre cele patru programe LLM, 16 oferte de diplomă dublă sau mai multe programe de certificat. Sau obțineți expunere internațională într-unul dintre cele 20 de programe de studii în străinătate în 18 locații din întreaga lume. Cu alte cuvinte, BU Law vă oferă oportunități de dezvoltare, ca avocat și ca persoană.

Diversitate la Facultatea de Drept BU

Deschis tuturor încă din anii '70. Anii 1870.

De la înființarea noastră în 1872, Boston University School of Law a oferit educație juridică tuturor studenților calificați, indiferent de rasă, sex sau religie. De fapt, am fost unul dintre primii care au făcut atât de mult înaintea majorității școlilor, motiv pentru care mulți dintre elevii noștri au devenit „primii” în domeniile lor.

O rețea de sprijin

Angajamentul BU Law față de un corp studentesc divers începe cu mult înainte de a ajunge în campus și se extinde cu mult dincolo de absolvire.

 • Înainte de școală: veți fi conectat cu un elev din clasa superioară în timpul verii, care vă poate răspunde la orice întrebări ați putea avea. Apoi, puteți alege să participați la Orientarea Fii Tu, o serie de două zile de evenimente de bun venit pentru studenții de culoare, cei care se identifică drept LGBTQIA și aliații lor înainte de orientarea generală.
 • În calitate de student: veți găsi un sistem bine dezvoltat de sprijin și mentorat care vă va ajuta să treceți la facultatea de drept. Doar câteva dintre persoanele care acționează ca resurse pentru dvs. includ:
 • Facultate: pe lângă consilierul facultății, care vă va ajuta să vă ghidați în deciziile academice și profesionale, veți fi asociat cu un mentor facultății cu interese comune personale sau legate de carieră. Este posibil să aveți, de asemenea, oportunitatea de a acționa ca asistent de cercetare pentru sau de coautor al unei lucrări cu un profesor ale cărui activități academice sunt aliniate cu ale dumneavoastră.
 • Administratori: Dean Onwuachi-Willig ține obișnuit primării, program de birou și alte întâlniri informale ca platformă pentru vocea ta. Decanul asociat pentru Echitate, Justiție și Implicare facilitează angajarea și formarea profesorilor aliniate cu valorile noastre instituționale pentru experiențe educaționale echitabile. Biroul pentru afacerile studenților, foarte accesibil, oferă numeroase resurse, atât academice, cât și personale, pentru a sprijini studenții la drept. Și directorul desemnat de BU Law pentru diversitate, echitate și implicare studenților, este dedicat cultivării unei comunități care întâmpină indivizi diversi și o gamă largă de credințe, idei și opinii. Faceți cunoștință cu directorul pentru diversitate, echitate și implicare.
 • Studenți de nivel superior: BU Law este cunoscut pentru comunitatea sa excepțional de prietenoasă, iar studenții de nivel superior sunt forța motrice din spatele acestei reputații. Fie că este vorba de consilierul tău oficial pentru studenți sau de un student mai în vârstă care, fără a fi solicitat, îți trimite prin e-mail notițe când pierzi cursurile, 2 și 3L au grijă de tine, ceea ce nu multe facultăți de drept pot spune.
 • Organizații studențești: BU Law are peste 30 de organizații studențești, inclusiv douăsprezece grupuri de afinitate, concentrate pe probleme personale, interese profesionale sau speciale și activități sociale. Aceste grupuri organizează adesea evenimente de networking cu profesioniști din comunitate și absolvenți, ceea ce ne aduce la...
 • Absolvenți: Rețeaua de aproape 25.000 de absolvenți a BU Law care practică în diferite domenii de pe glob este resursa supremă pentru carieră. Veți fi asociat cu un mentor de absolvenți ca 1L pentru a beneficia imediat de îndrumarea și sfaturile de carieră ale unei persoane care practică într-un domeniu, sector sau locație geografică de interes pentru dvs.
 • În căutarea unui loc de muncă: Biroul pentru Dezvoltarea Carierei și Servicii Publice (CDO) va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a vă identifica traseul în carieră și pașii pe care trebuie să-i faceți pentru a vă pregăti. Consilierul dvs. de carieră, un avocat care a practicat anterior în domeniul dreptului în care sunteți interesat, vă va prezenta programele noastre solide de recrutare, rețeaua noastră vastă de absolvenți și multe alte resurse de carieră disponibile în calitate de student la Drept.
 • Ca alum: Sprijinul nu se oprește la absolvire. Nu numai că veți avea o rețea profesională extraordinară de absolvenți ai BU Law, dar CDO continuă, de asemenea, să sprijine absolvenții în căutările lor de carieră, iar programe precum Programul de asistență pentru rambursarea împrumutului oferă iertare de împrumut pentru absolvenții care practică în sectorul public.

Locații

 • Boston

  765 Commonwealth Avenue, 02215, Boston

Întrebări