Keystone logo
Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Introducere

Maximizați-vă potențialul de succes cu o diplomă de master de la Școala Absolventă de Arte și Științe din BU.

Bine ati venit! Arts & Sciences este cea mai mare diviziune academică a Universității Boston, inima unei universități de cercetare de talie mondială. Facultatea noastră din Școala Absolventă de Arte și Științe este printre cei mai respectați profesori, cercetători și profesioniști din lume. Alumnii noștri conduc inovația și cercetarea și au un impact în domeniile lor . Campusul nostru este Boston, un oraș plin de istorie, cultură și diversitate, precum și potențial de conexiuni și cariere.

Calificări pentru admitere

Cei care au obținut o diplomă de licență de la un colegiu sau o universitate acreditată sau cu o educație internațională echivalentă pot solicita.

 • Programul dvs. de licență ar trebui să includă studii introductive în științe umaniste, științe sociale și științe naturale; finalizarea cursurilor specificate fără credit poate fi necesară pentru a compensa orice deficiență.
 • Puteți solicita un program de master dacă aveți o diplomă de licență (dacă dețineți o diplomă de trei ani, vi se poate solicita să completați un program de master de un an sau o diplomă postuniversitară într-un subiect relevant).
 • Nu vă puteți înscrie simultan la mai mult de un program de absolvire decât dacă programele fac parte dintr-un grad combinat aprobat de BU.
 • Dacă ați fost respins de două ori pentru admiterea la același program de licență, trebuie să trimiteți o scrisoare de aprobare pentru cerere de la directorul actual al studiilor absolvite din departamentul la care solicitați admiterea.

Statistică

 • Studenti internationali:

  25%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  10 la 1

Admitere

Calificări pentru admitere

Cei care au obținut o diplomă de licență de la un colegiu sau universitate acreditată sau cu studii internaționale echivalente pot aplica.

 • Programul dvs. de licență ar trebui să includă studii introductive în științele umaniste, științele sociale și științele naturii; finalizarea cursurilor specificate fără credit poate fi necesară pentru a suplini orice deficiență.
 • Puteți aplica la un program de masterat dacă aveți o diplomă de licență (dacă dețineți o diplomă de trei ani, vi se poate cere să urmați un program de masterat de un an sau o diplomă postuniversitară într-o disciplină relevantă).
 • Nu vă puteți înscrie simultan la mai mult de un program de absolvire decât dacă programele fac parte dintr-un grad combinat aprobat de BU.
 • Dacă ați fost respins de două ori pentru admiterea la același program de licență, trebuie să trimiteți o scrisoare de aprobare pentru cerere de la directorul actual al studiilor absolvite din departamentul la care solicitați admiterea.

Cerinte pentru viza

În calitate de studenți și erudiți internaționali la BU, trebuie să solicitați cea mai potrivită viză care vă va permite să intrați în SUA pentru a începe sau a vă relua activitățile academice. Lungimea vizei va varia în funcție de țara dvs. de cetățenie și de clasificarea vizei. Viza trebuie să fie întotdeauna valabilă la intrarea în SUA, dar este permisă să expire după ce ați intrat în țară. Dacă părăsiți SUA în mijlocul activităților academice și intenționați să reveniți la BU în aceeași clasificare a vizelor pentru a relua aceleași activități academice, va trebui să vă asigurați că viza dvs. este încă valabilă sau să vă reînnoiți viza înainte de a vă întoarce la SUA.

Cetățenii din Canada nu sunt obligați să obțină o viză pentru a intra în SUA, ci trebuie să urmeze toate celelalte proceduri necesare de mai jos pentru a intra în SUA în clasificarea corespunzătoare a imigrației.

Pași

 1. Asigurați-vă că pașaportul dvs. este valid
 2. Asigurați-vă că documentele dvs. de imigrare sunt corecte
 3. Contactați cea mai apropiată ambasadă sau consulat SUA pentru a solicita viza
 4. Programați o întâlnire cu viză
 5. Pregătiți documentele pentru interviul pentru viză (Formular, Cerere de viză online pentru imigranți DS-160, taxa de cerere, O fotografie, pașaport valabil cel puțin șase luni după data preconizată de intrare în SUA, documente suplimentare)
 6. Aveți răbdare - viza dvs. poate dura ceva timp pentru a fi procesată prin autorizații de securitate
 7. În cazul puțin probabil în care viza dvs. este refuzată, contactați ISSO
 8. Programați-vă călătoria în SUA

Burse și finanțare

Există multe oportunități de a găsi finanțare externă, precum și finanțare instituțională pentru educația dvs. Dorim să vă împărtășim câțiva pași specifici pe care îi puteți face pentru a găsi finanțare la BU. De la burse, la locuri de muncă în campus, la împrumuturi federale, există atât de multe oportunități de a-ți finanța educația la BU!

Cinci pași pe care îi puteți face pentru a găsi finanțare la BU pentru studiile postuniversitare:

1. Uită-te la bursele de merit instituțional oferite de programul tău

Programe precum economie , informatică , practică statistică și pământ și mediu au burse de merit disponibile pentru studenții eligibili, de multe ori fără a necesita o cerere separată. Asigurați-vă că verificați programul dvs. specific de interes pentru a vedea pentru ce fel de ajutor sunteți considerat automat!

2. Căutați burse instituționale sau burse care necesită cereri separate pentru a fi luate în considerare— puteți vedea ce oferă BU aici !

3. Federal Work-Study

Studiile federale de muncă promovează accesul la locuri de muncă pentru studenții care demonstrează nevoi financiare. Beneficiarii studiilor-muncă federale sunt selectați de Oficiul de ajutor financiar și îndeplinesc nevoile federale și alte criterii.

4. Locuri de muncă în campus

De asemenea, puteți căuta un loc de muncă în campus sau în apropiere. Există multe birouri în campus care angajează studenți absolvenți, precum și companii din apropierea campusului care caută mereu angajați studenți. O altă opțiune este să contactați departamentul de program și să întrebați despre a deveni asistent rezident (RA) pentru un cămin de licență.

5. Împrumuturi federale și pe bază de credit

Există două tipuri de împrumuturi federale pe care le pot primi studenții. Primul este un împrumut federal nesubvenționat direct , acesta este un împrumut cu dobândă scăzută disponibil studenților pentru cheltuielile de studii postliceale. Al doilea tip de împrumuturi sunt împrumuturile pe bază de credit, care pot fi fie federale, fie private. Pentru a afla mai multe despre aceste tipuri de împrumuturi, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web . Împrumuturile federale sunt disponibile numai pentru cetățenii americani și rezidenții permanenți. Împrumuturile private pe bază de credite sunt o opțiune excelentă pentru studenții internaționali. MPower și Prodigy finance oferă împrumuturi pe bază de credit studenților internaționali care caută ajutor financiar.

Statistica absolvenților

Clasamente

 • # 17 Cea mai bună universitate privată până în 2021 Raport QS
 • #28 în Raportul QS pentru Națiunea pentru Economie până în 2021
 • #27 Cele mai bune colegii din SUA de The Wall Street Journal/Times Higher Education
 • 1 din cele 3 universități din Boston și Cambridge numite în prestigioasa Asociație a Universităților Americane
 • #42 printre universitățile naționale de US News & World Report
 • #37 printre universitățile de cercetare globale de US News & World Report
 • #21 în SUA pentru cele mai bune universități pentru excelență, echitate și angajare
 • Nr. 3 în Massachusetts pentru cele mai bune universități pentru excelență, echitate și angajare

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Boston

  Boston, Statele Unite ale Americii

Întrebări