Keystone logo
Bolivian Private University

Bolivian Private University

Bolivian Private University

Introducere

Facultatea postuniversitară a Bolivian Private University Boliviene (UPB) a fost concepută cu scopul de a contribui la dezvoltarea afacerilor și a industriei, oferind societății profesioniști instruiți în competențe și competențe de nivel înalt, care caută să fie agenți ai schimbării, dând dovadă de excelență în activitățile lor profesionale. .

Bolivian Private University este dedicată excelenței academice și obiectivul nostru este de a oferi predare competitivă la nivel internațional, formând profesioniști de nivel înalt care pot concura cu succes în lumea globalizată și generează antreprenori pentru gestația de noi companii.

Centrul de Extindere Universitară al Bolivian Private University s-a născut pe 21 octombrie 2005 cu scopul de a „ajunge la majoritatea cetățenilor pentru a transmite cunoștințe și informații actualizate cu privire la problemele centrale ale științelor sociale”. Clienții noștri găsesc domenii de dezvoltare intelectuală și umană pentru a exercita mintea și spiritul. Cursurile se adresează profesioniștilor, tehnicienilor, părinților, copiilor, adolescenților, studenților și publicului larg.

Locații

  • Bolivia

    Bolivia, Columbia

    Întrebări