Keystone logo
Bluegrass Community & Technical College

Bluegrass Community & Technical College

Bluegrass Community & Technical College

Introducere

Comunitatea Bluegrass și Colegiul Tehnic sunt mult mai mult decât clădiri și programe: suntem o comunitate în care studenții găsesc încredere, colaborare, compasiune și succes.

Bluegrass Community and Technical College (BCTC) transformă regiunea Bluegrass: un student, un angajator și o comunitate la un moment dat. Cu studenții în centrul misiunii noastre, BCTC sprijină accesul studenților, succesul și finalizarea obiectivelor educaționale prin servicii cuprinzătoare, carieră de înaltă calitate și educație tehnică pentru abilitățile forței de muncă, educație de transfer pentru diplome de bacalaureat și dezvoltarea abilităților de viață.

BCTC promovează conștientizarea și incluziunea culturală, gândirea critică și responsabilitatea civică. Prin excelență în predare și învățare și parteneriate puternice, BCTC susține vitalitatea economică regională și calitatea vieții în calitate de colegiu membru al Comunității Kentucky și al sistemului de colegii tehnice care acordă diplome asociate, diplome și certificate.

Locații

  • Lexington

    Newtown Pike,500, 40508, Lexington

    Întrebări