Keystone logo
Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Introducere

La Bluedata , misiunea noastră este de a oferi o experiență de învățare de calitate și o oportunitate pentru studenții internaționali de a învăța limba engleză în scopuri personale, academice și profesionale în timp ce experimentează cultura americană în New York City.

Având în vedere această misiune, toate lecțiile și activitățile sunt concepute pentru a ajuta studenții să se integreze pe deplin în comunitatea vibrantă de limbă engleză din New York. Prin reunirea studenților de diferite naționalități într-un cadru educațional care provoacă și revigorează intelectual elevii, Bluedata se străduiește să creeze o comunitate de cărturari împuterniciți capabili să aibă succes în lumea noastră globalizată.

ISTORIE

Bluedata a fost fondată în 1997 ca o școală de afaceri privată, licențiată, co-educativă.

Din februarie 2005, Bluedata a fost autorizată conform legislației federale să înscrie studenți non-imigranți.

Din aprilie 2011, Bluedata a fost acreditată de Comisia recunoscută la nivel național pentru acreditarea programului de limbă engleză (CEA).

Astăzi, ca unul dintre liderii în educația lingvistică din New York, Bluedata International Institute se angajează să ofere fiecărui student o experiență de învățare plină de satisfacții, expansivă, plăcută intelectual și sensibilă din punct de vedere cultural.

AVANTAJUL NOSTRU

Bluedata International Institute este situat convenabil în centrul orașului New York - Midtown Manhattan.

Lângă stația Penn Street 34th Street, Terminalul de autobuz 42nd Street Port Authority și repere celebre precum Times Square, Empire State Building și Macy's, campusul este ușor accesibil prin facilități de transport. Puteți lua liniile de metrou A, C, E, 1, 2 sau 3 până la 34th Street Penn Station sau liniile N, Q, R, W, B, D, F sau M până la 34th Street Herald Square și apoi să mergeți la scoala. Dacă locuiți în New Jersey sau Long Island, există trenuri Path sau trenuri NJ Transit și autobuze către Bluedata .

Locații

 • New York

  8th Avenue,500, 10018, New York

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări