Keystone logo
© Blanquerna Universitat Ramon Llull
Blanquerna Universitat Ramon Llull

Blanquerna Universitat Ramon Llull

Blanquerna Universitat Ramon Llull

Introducere

Istoria noastră este esența noastră. Blanquerna s-a născut cu spiritul de a forma profesori angajați în educația integrală a persoanei, într-un moment în care era nevoie de propuneri inovatoare care să sprijine transformarea socială. De aceea, chiar și astăzi, Blanquerna oferă o educație integrală de calitate, care depășește domeniul academic, cu o metodologie unică și personalizată.

Blanquerna-URL predă diplome de licență, diplome de masterat, diplome proprii și doctorate în domeniile educației, sportului, sănătății, comunicării și relațiilor internaționale.

Din 1948, la Blanquerna-URL am lucrat pentru a realiza o formare globală bazată pe principiile umanismului. Ne-am angajat pentru o formare de calitate, în care cunoștințele, educația și valorile merg indiscutabil împreună și fac diferența.

Vă urăm bun venit la Blanquerna-URL, o comunitate universitară de excelență inspirată de tradiția umanistă a înțeleptului Ramon Llull, ceea ce implică un mod diferit de predare, printre multe alte lucruri. Formăm profesioniști calificați, cu perspective ridicate de angajare și capabili să aibă un impact pozitiv asupra societății. Suntem o comunitate universitară pluralistă, inspirată de principiile umanismului creștin, a cărei misiune este educația integrală a oamenilor, astfel încât aceștia să devină profesioniști competenți, etici și angajați în transformarea socială.

Misiune

Blanquerna, ca o comunitate universitară pluralistă, inspirată de principiile umanismului creștin, are ca misiune educația integrală a oamenilor, astfel încât aceștia să devină profesioniști competenți, etici și angajați în transformarea socială, creând cunoaștere în slujba dreptății și a binelui. comună.

Viziune

Pentru a fi o instituție universitară din Barcelona recunoscută la nivel național și internațional pentru stilul său educațional inovator, pentru excelență în formarea de profesioniști cu un nivel ridicat de angajare și angajament social, precum și pentru impactul cercetării sale asupra societății.

valori

Blanquerna-URL își are rădăcinile în tradiția umanistă și creștină. Suntem în slujba persoanei, promovând transformarea lumii și promovând dialogul și relația dintre credință, cultură și știință. Ne dorim să îmbunătățim lumea și ca tu să fii protagonistul ei.

Admitere

Procesul general de admitere

Consultați admiterea specifică în cadrul fiecărei diplome. În linii mari, pașii sunt următorii:

 1. Pre-înregistrare
 2. Teste de admitere
 3. Prezentarea documentației
 4. Rezoluție de admitere
 5. învățământ

Cerinte pentru viza

Trebuie să aflați despre cerințele vizelor pentru a studia în Spania înainte de a începe procesul. Acordurile de mobilitate stabilesc acorduri între universități, dar acestea trebuie să urmeze întotdeauna o procedură legală și birocratică, atât pentru primirea, cât și pentru trimiterea studenților. Aruncă o privire la pașii pe care trebuie să-i faci pentru a obține viza:

Dacă sunteți student UE (dintr-o țară din cadrul Acordului privind Spațiul Economic European sau din Elveția)

 • Este necesar să solicitați înregistrarea în Registrul Central al Străinilor
 • Pentru a efectua această procedură, trebuie să faceți o programare

Dacă sunteți dintr-o țară din afara Uniunii Europene

 • Odată ce ați primit scrisoarea de acceptare, trebuie să solicitați viza de studiu la ambasadele sau consulatele spaniole din țara dvs.
 • Vă puteți consulta consulatul sau ambasada pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, Uniunii Europene și Cooperării Spaniei.

Burse și finanțare

Vă ajutăm să vă plătiți studiile. Un viitor la îndemâna tuturor.

Aproape 2.000.000 de euro în burse și ajutoare pentru a începe sau a-ți continua studiile în Blanquerna.

Dorim să vă facilităm accesul la formarea oferită de facultățile noastre. Din acest motiv, vă oferim mai multe posibilități, interne sau externe, de a obține ajutor financiar.

Mulți studenți au primit ajutor de studiu de la Blanquerna URL. De exemplu, Irene și Antoni:

Burse pentru excelență academică

Bursele de excelență academică implică 50% din valoarea taxelor de înscriere și predare pe parcursul unui curs pentru calificări oficiale și, dacă se menține excelența academică, se extind la cursuri succesive și până la finalul cursului. gradul pe care îl studiază studentul. Cererea se va face prin Portalul de Burse Banco Santander, care va acoperi, printr-o contribuție financiară la Fundația Blanquerna, costul primului an de bursă. Din al doilea an încoace, va fi condus de Fundația Blanquerna.

Bursă de excelență sportivă

Bursele de excelență sportivă asigură 50% din taxele de înscriere și predare pe parcursul unui curs pentru calificări oficiale și, dacă se menține excelența academică, se extind la cursurile ulterioare și până la finalizarea calificării. că studentul studiază.

Burse de onoare

Promovarea excelenței academice

Reglementările academice ale fiecărei facultăți Blanquerna-URL prevăd înregistrarea gratuită a unui anumit număr de credite în următoarea înscriere pentru acei studenți care au obținut o diplomă de onoare la orice materie sau materie, cu excepția Licenței în Farmacie, care este reglementată de un reglementare diferită.

Statistica absolvenților

Locații

 • Barcelona

  Passeig de Sant Gervasi, 47, 08022, Barcelona

 • Barcelona

  Passeig de Sant Gervasi, 47, 08022, Barcelona

Întrebări