Keystone logo
Bishop's University

Bishop's University

Bishop's University

Introducere

Despre BU

Situat în frumoasa regiune a orașelor orientale din provincia Quebec, Bishop's este o universitate unică în limba engleză, într-un mediu bilingv (engleză / franceză), care oferă studenților săi o experiență universitară universitară ca nici un altul.

116026_DSC_4164.jpg

Diferența BU

 • Episcopul se mândrește cu unele dintre cele mai mici dimensiuni ale clasei din țară, și cu profesori pasionați, care susțin cu adevărat succesul studenților lor. Rezultatul este că studenții BU beneficiază de o atenție personalizată și de un suport valoros pe parcursul studiilor.
 • Episcopul își asociază elevii cu o gamă de oportunități excelente de învățare, inclusiv stagii și experiențe de formare excepționale. Aceste oportunități permit studenților să-și consolideze abilitățile și să obțină o experiență profesională valoroasă, în timp ce lucrează pentru a-și finaliza studiile.
 • Episcopul creează un mediu social unic pentru studenții săi, unul care favorizează creșterea și dezvoltarea personală. Această atmosferă de îngrijire și de susținere îi îngrijește pe elevi și îi ajută să le transforme în lideri încrezători și pricepuți, care sunt gata să facă o diferență în această lume.

Aceste elemente, atunci când sunt combinate, formează esența și sufletul comunității episcopale.

116028_GordonBarker2019.jpg

BU dintr-o privire

Locația Bishop's este situată în comunitatea bilingvă din Lennoxville, un cartier din orașul Sherbrooke din Quebec, situat la aproximativ 1,5 ore la sud-est de Montreal sau la 4 ore nord-vest de Boston. Regiunea localităților din est este cunoscută pentru că oferă o atmosferă sigură și primitoare, oportunități de recreere excepționale în aer liber și o mare calitate a vieții.

Campus Înființată în 1843, campusul de 550 de acri al Universității Bishop's are 25 de clădiri, inclusiv șapte reședințe, două biblioteci, două teatre, săli de clasă deosebite, laboratoare, capela istorică, sala de recitaluri muzicale, facilități sportive (un centru sportiv și de agrement care include trei sali de gimnastică, o piscină interioară și o arenă cu 800 de locuri). La campus se găsesc, de asemenea, un iaz de rață și un refugiu pentru animale sălbatice, o piscină în aer liber, un curs de schi certificat FIS și un teren de golf.

Universitatea episcopală a Facultății se mândrește cu unii dintre cei mai buni profesori universitari din Canada. Cei 120 de membri ai facultății cu normă întreagă sunt implicați în cercetări ample și în publicații. Cu toate acestea, ei au ales să lucreze la Episcop pentru că le place să predea și să lucreze cu studenții universitari. Punem un accent deosebit pe contactul personal dintre studenți și profesori și favorizează cursuri mici și seminarii frecvente, laboratoare și tutoriale.

Școlile de absolvenți ai Alumni Bishop sunt printre cele mai coerente și susținute în Canada. Ramurile noastre de absolvenți sunt împrăștiate în întreaga lume și găzduiesc evenimente pe tot parcursul anului pentru absolvenți și prieteni ai Universității.

Profilul academic Bishop's este o universitate de licență în limba engleză care oferă o selecție de peste 100 de programe în zone de 7 grade din 5 școli și divizii:

 • Divizia de științe umaniste
 • Divizia de Științe Naturale și Matematică
 • Divizia de Științe Sociale
 • Școala de Afaceri Williams
 • Școala de Educație

Mărimea clasei Dimensiunea medie a:

 • Cursuri de clasa 1 și 2: 36
 • Clasele a 3-a și a IV-a: 13

Fapte interesante

 • Există studenți înscriși din fiecare provincie și teritoriu canadian, 30 de state și din 69 de țări din întreaga lume.
 • 27% dintre studenții noștri sunt internaționali.
 • Media medie a studenților în anul 2017 a înregistrat o medie de 82,6%.
 • Peste 84% dintre studenții noștri sunt activi în cluburi sau în sporturi de varsitate sau intramural.
 • 97% dintre studenții noștri trăiesc la câțiva pași de campus.
 • 70% dintre studenții noștri de primul an trăiesc în reședințele noastre din campus.

Știați? Peste 19.000 de persoane din întreaga lume revendică cu mândrie Universitatea Episcopală ca alma mater. Du-te la episcop!

116029_BUFootballCrowd2016.jpg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Sherbrooke

  Lennoxville campus 2600 College St. Sherbrooke, QC J1M 1Z7, , Sherbrooke

  Întrebări