Keystone logo
© BIMM University
Birmingham City University International College

Birmingham City University International College

Birmingham City University International College

Introducere

De ce BCUIC și Birmingham City University?

Securitate

Fiecare clădire a campusului are un birou de securitate dedicat, iar intrarea în clădiri este permisă numai posesorilor de ecusoane - și anume personalul universitar și studenții.

Servicii pentru studenți

BCUIC are propria sa echipă pentru servicii pentru studenți, care asigură bunăstarea fiecăruia dintre elevi. Echipa găzduiește Orientare și înscriere la începutul fiecărui semestru, precum și oferă asistență pentru dizabilități și suport de învățare, acolo unde este necesar. În fiecare semestru, echipa organizează, de asemenea, o serie de activități sociale pentru a ajuta elevii să se stabilească și să își facă prieteni.

Fiul sau fiica dvs. vor avea, de asemenea, avantajul accesării Biroului de întrebare al Universității, care oferă sprijin și consiliere studenților în privința problemelor financiare, sănătate și bunăstare, precum și vizele și imigrația. Atât la BCUIC cât și la Universitatea din Birmingham City, prioritatea bunăstării studenților este prioritară. mentatdgt / Pexels

129007_pexels-photo-1543895.jpeg

Programul SIJ

BCUIC are un program special pentru a asigura progresul studenților. Dacă prezența unui student scade sub 85% necesară sau are numeroase absențe consecutive, echipa Serviciilor Studenților este alertată și îngrijorarea este adresată fără ezitare.

Sprijinul academic este oferit printr-o serie de procese, inclusiv întâlniri unu la unu și Planuri individuale de învățare (ILP), iar șansele de reușită în universitate sunt îmbunătățite în continuare prin modulul obligatoriu de învățare interactivă și comunicare (ILSC) al BCUIC. Acest modul, încorporat în fiecare program BCUIC Pathway , se concentrează pe toate abilitățile academice necesare pentru succesul unei universități din Marea Britanie - incluzând managementul timpului, vorbirea în public, cercetarea și referința corectă.

Rezultatele carierei

Universitatea din Birmingham City este în prezent clasată pe locul 7 în Marea Britanie pentru angajabilitate, iar 97% dintre studenți se angajează sau studiază în termen de șase luni de la absolvire.

Majoritatea cursurilor de diplomă includ oportunități de plasare a forței de muncă, iar Universitatea conduce, de asemenea, o schemă de angajare numită Absolvent. Acesta este un program de premiere care înregistrează activitățile extrașcolare ale elevilor și le permite să lucreze la nivel de bronz, argint și aur. Această schemă este încorporată în fiecare grad de la început, astfel încât fiul sau fiica dvs. vor putea începe dezvoltarea profilului profesional din prima zi a BCUIC. Universitatea din Birmingham City continuă să ofere sprijin pentru cariere până la trei ani după absolvirea studenților.

Aceasta include consultări cu consilierii în carieră și acces la un serviciu de ghidare electronică online.

Tutori calificați

Mulți dintre cei 1.700 de personal academic universitar sunt profesioniști și experți de vârf în sectorul lor. Fiul sau fiica ta vor primi cunoștințe de primă mână, direct, de la cei din știință - indiferent că studiază știința sănătății, informatică, afaceri, inginerie sau artă.

Acest nivel de expertiză este reflectat în echipa de profesori BCUIC, care sunt la fel de calificați în profesiile lor.

Programul Fundației pentru Drept BCUIC este livrat în parte de Karen Parker, un avocat în practică; Programele noastre de Artă și Design sunt livrate de Kathryn Marchbank, un designer de bijuterii care a ținut prelegeri la renumita Școală de Bijuterii.

Standarde recunoscute

BCUIC s-a arătat mândru că a primit un raport „lăudabil” de la Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior (QAA) în aprilie 2018, iar Universitatea din Birmingham City a primit statutul de „argint” pentru calitatea sa de predare în cadrul Cadrului de Excelență în Predare al Guvernului (TEF) din Iunie 2017.

BCUIC, Casa Universității, Campus City Center

Fiind student internațional la Birmingham City University din Navitas pe Vimeo.

BCUIC se află în Casa Universității, pe campusul Universității din centrul orașului.

Studiind la Universitatea, veți fi la câțiva pași de campusul principal al Universității. Aceasta înseamnă că veți fi bine integrat cu studenții de masă și veți avea acces facil la o serie de facilități de ultimă generație - inclusiv o bibliotecă cu peste 135 de milioane de resurse.

Locația optimă a Casei Universității înseamnă, de asemenea, că veți fi la o distanță scurtă de unele dintre atracțiile majore ale Birminghamului - cum ar fi centrul comercial Bullring și Selfridges, precum și un serviciu feroviar național la gara New Street.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Birmingham

    Bartholomew Row,15, B5 5JU, Birmingham

Întrebări