Keystone logo
Birmingham Business School, University of Birmingham MSc Supply Chain Management
Birmingham Business School, University of Birmingham

MSc Supply Chain Management

Birmingham, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 31.410 / per year *

În campus

* pentru studenții internaționali | Studenți acasă: 16.290 GBP

Introducere

Faceți parte din următoarea generație de specialiști și lideri seniori în lanțul de aprovizionare cu MSc în managementul lanțului de aprovizionare.

Lanțurile de aprovizionare de astăzi sunt din ce în ce mai bine bazate pentru a răspunde fiecărei nevoi noastre. Aceștia trebuie să fie rezistenți în fața schimbărilor neașteptate și transformatori ca răspuns la noile schimbări de paradigmă și tehnologii, fiind, de asemenea, gestionați în mod responsabil și durabil.

Realizarea acestui lucru necesită specialiști în lanțul de aprovizionare și lideri care au un amestec special de cunoștințe și abilități care îi fac pregătiți pentru viitor.

Masterul în managementul lanțului de aprovizionare de la Universitatea din Birmingham încearcă să facă exact asta. A fost conceput cu experți din industrie pentru a vă ajuta să reușiți în cariera și să jucați un rol cheie și transformator în viitorul managementului lanțului de aprovizionare.

Why study this course at Birmingham?

  • Veți face parte dintr-o mică cohortă din acest program de specialitate concentrat , permițându-vă să dezvoltați o relație mai strânsă cu experți, personal și colegii studenți.
  • Veți avea posibilitatea de a lucra la proiecte reale, ca parte a unui stagiu de vară sau de a întreprinde o disertație tradițională.
  • Veți experimenta o educație globală cu o călătorie internațională în campusul nostru din Dubai. Acest lucru vă va oferi o experiență internațională unică între campusuri, lucrând cu studenți, cadre universitare și profesioniști din industrie în orașul Dubai, un centru logistic global. Aceasta este o oportunitate excelentă de a lucra în diverse culturi și contexte de afaceri.
  • Puteți participa la noul nostru program pentru profesioniști în managementul lanțului de aprovizionare, care este exclusiv pentru studenții de la acest curs.
  • Acest curs se concentrează pe provocările din lumea reală, cu accent pe etică și durabilitate, alături de lanțurile de aprovizionare digitale și analiza lanțului de aprovizionare , prezentând o serie de posibilități pentru absolvenți.
  • Birmingham este al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie și se află în „Triunghiul de Aur” din Midlands - un centru important al lanțului de aprovizionare renumit pentru densitatea mare de facilități de distribuție și găzduiește unele dintre cele mai mari nume din producție, retail și servicii.
  • Relațiile noastre puternice cu o gamă diversă de angajatori cheie, inclusiv Jaguar Land Rover, DHL, DPD și retailul major, vă oferă șansa de a întâlni și de a face legătura cu organizații locale și globale de top.

Accreditation

Programul MSc Supply Chain Management este acreditat de Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), oferind o Pathway rapidă pentru a vă abona la CILT, oferind o scutire completă de la cerințele academice pentru calitatea de membru fie la Chartered Member sau la nivelul de membru al CILT. *.

De asemenea, poate exista o reducere a duratei de experiență în industrie necesară. În plus, studenții au acces la o serie de activități de dezvoltare profesională, inclusiv evenimente exclusive din industrie și sprijin în carieră, precum și la o rețea internațională de profesioniști în logistică și lanțul de aprovizionare.

* Pentru calitatea de membru Chartered va fi necesară o notă de trecere de 50% sau mai mult.

Programul MSc Supply Chain Management este acreditat de Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) . Acreditarea CIPS constituie recunoașterea unui program de clasă mondială, care reflectă nevoile actuale și viitoare ale profesiei globale de management de achiziții și aprovizionare. Un abonament afiliat gratuit de 12 luni este oferit tuturor studenților ca parte a acreditarii programului cu CIPS.

Studenții sunt, de asemenea, eligibili să aplice pentru MCIPS la finalizarea cu succes a unui program de diplomă acreditat de CIPS, împreună cu dovezi care arată o experiență de lucru de minim 3 ani în sectorul de achiziții și aprovizionare *.

*Pentru a aplica pentru desemnarea MCIPS, va trebui să depuneți cererea la CIPS în termen de 5 ani de la absolvire.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Studenți ideali

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări