Keystone logo
Birmingham Business School, University of Birmingham Master în inovare durabilă și antreprenoriat
Birmingham Business School, University of Birmingham

Master în inovare durabilă și antreprenoriat

Birmingham, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 31.410 / per year *

În campus

* studenți internaționali: 28.530 GBP | studenți acasă: 15.750 GBP

Introducere

Pune-ți ideile în acțiune și modelează viitorul afacerilor responsabile din punct de vedere social și ecologic, studiind MSc în inovare durabilă și antreprenoriat.

După decenii de eșecuri globale în ceea ce privește agenda de dezvoltare durabilă și acțiunea climatică, întreprinderile și guvernele se confruntă cu o presiune tot mai mare de a se angaja în practici de afaceri durabile și responsabile la nivel internațional, național și local.

Este mai important ca niciodată ca profesioniștii în afaceri de mâine să poată conduce tranziția către o dezvoltare responsabilă și durabilă a afacerilor prin expertiza lor în sustenabilitate inovatoare și antreprenoriat.

De ce să studiezi acest curs la Birmingham?

  • La începutul cursului, veți participa la o tabără de pregătire de o săptămână. Tabăra de pregătire va crea scena pentru următoarele module prin învățare practică, care este o caracteristică cheie a cursului. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate de a veni împreună cu noii tăi colegi la curs și de a dezvolta un sentiment de comunitate cu colegii tăi.
  • Veți beneficia de sprijin în dezvoltarea carierei de la University of Birmingham Business Incubator (UoB Elevate), care este exclusiv pentru studenții inovatori de la Universitatea din Birmingham și start-up-urile absolvente.
  • Veți face parte dintr-o cohortă mică în acest program de specialitate concentrat, permițându-vă să dezvoltați o relație mai strânsă cu experți, personalul și colegii studenți.
  • Cursul se concentrează pe provocări globale reale, cu accent pe soluții prin practici de afaceri etice și durabile.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Studenți ideali

Despre Școală

Întrebări