Keystone logo
Bilkent University Graduate School of Engineering and Science

Bilkent University Graduate School of Engineering and Science

Bilkent University Graduate School of Engineering and Science

Introducere

Școala absolvită de inginerie și știință

Școala absolvită de inginerie și știință administrează programele de absolvire pentru Facultățile de Inginerie și Știință de la Universitatea Bilkent. Școala noastră de absolvenți, o instituție de învățământ și de cercetare de frunte dezvoltă și cultivă lideri din 1986.

Școala absolventă este alcătuită din academicieni motivați și dinamici. Școala oferă programe educaționale actualizate care echipează elevii cu abilități valoroase și promovează studiile ulterioare în domenii transdisciplinare. Studenții sunt expuși la proiecte din viața reală și tehnici conceptuale de rezolvare a problemelor, precum și primesc pregătire tradițională în sălile de clasă. Programele sunt concepute pentru a ajuta elevii să înțeleagă circumstanțele din lumea reală, să-și crească acumularea culturală și să contribuie la interacțiunea dintre tehnologie, știință și societate.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

În ceea ce privește publicațiile pentru fiecare membru al facultății, Școala Absolventă nu numai că ocupă primul loc în Turcia, dar deține și rang înalt la nivel internațional.

Scopul nostru este de a educa și de a crea ingineri și oameni de știință de înaltă competență de cercetare și dezvoltare și să le oferim o mai bună înțelegere a conceptelor de bază, a tehnicilor avansate și a metodelor pentru a reuși în domeniile lor de specializare.

Misiunea noastră generală este să creăm lideri viitori, care sunt imaginați, inovatori și caută soluții la problemele globale.

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Despre Bilkent

Universitatea Bilkent - prima universitate privată, fără scop lucrativ, din Turcia - a fost fondată pe 20 octombrie 1984 de către profesorul İhsan Doğramacı, MD, cu scopul fundamental de a crea un centru de excelență în învățământul superior și în cercetare. Numele „Bilkent” exemplifică acest obiectiv, deoarece este un acronim de „bilim kenti”: turcă pentru „orașul învățării și științei”. Campusul Universității este situat în largul autostrăzii principale către Eskișehir, aproximativ 12 km. (10 mile) la vest de centrul Ankara și acoperă o suprafață de peste 300 de hectare.

Locații

  • Ankara

    Graduate School of Engineering and Science, Rectorate Building, 2nd Floor, Bilkent University, TR-06800, Ankara

    Întrebări