Keystone logo
Ben-Gurion University of the Negev M.Sc. în Inginerie Software și Sisteme Informaționale
Ben-Gurion University of the Negev

M.Sc. în Inginerie Software și Sisteme Informaționale

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Mar 2024

ILS 17.329 / per year *

În campus

* variază în funcție de indicele IPC

Introducere

Studii de master în Inteligență Artificială și Sisteme Software autonome

Programul de master în inteligență artificială și sisteme software autonome oferă educație la nivel înalt pentru cercetători și practicieni într-o gamă largă de domenii ale inteligenței artificiale, cum ar fi teoria jocurilor, procesarea limbajului natural, știința datelor, învățarea automată, planificare automată, sisteme multi-agenți, sisteme de recomandare, detectare a erorilor și căutare heuristică.

Studenții care participă la acest program de Inteligență artificială și sisteme software autonome vor învăța modele, teorii și metode practice pentru dezvoltarea sistemelor inteligente, reducând decalajul dintre om și mașină. Programul abordează o nevoie clară a profesioniștilor de inteligență artificială din industrie, unde sisteme și algoritmi inteligenți sunt utilizați în sisteme de navigație (GPS), simulări pe computer, agenți de internet, comerț electronic, software educațional, medicină computerizată și multe altele.

Departamentul de Software și Sisteme Informaționale are cel mai mare număr de cercetători în Inteligență Artificială din Israel și este recunoscut atât la nivel național, cât și. Acest program va expune studenții la domenii de cercetare interesante și actualizate, unele în colaborare cu companii internaționale (de exemplu, IBM, Intel, Microsoft și Facebook) și instituții de cercetare de top (de exemplu, Harvard și MIT). În plus, BGU oferă burse competitive candidaților potriviți.

Absolvenții acestui program se alătură companiilor de vârf de înaltă tehnologie din Israel și din străinătate în domeniile inteligenței artificiale și științei datelor, precum și continuă să obțină doctorat. studii.

Învățare automată și analiză de date mari

Studiile pentru Master în Ingineria Sistemelor Informaționale în Programul Machine Learning și Big-Data Analytics au ca scop formarea de cercetători și profesioniști cu abilități analitice și practice puternice în domeniile Data Mining, Data Science, Machine Learning, Deep Learning, Predictive Analytics, Big Data și Business Intelligence.

Programul Machine Learning și Big-Data Analytics se ocupă de preprocesarea și analiza automată a diferitelor tipuri de date cu scopul de a extrage informații noi, cunoștințe sau perspective despre procesele complexe din lumea reală. Acest domeniu a devenit un factor critic în mediul competitiv de astăzi și servește toate nivelurile de management, de la deciziile operaționale până la planificarea strategică. Studiile răspund nevoii evidente de profesioniști în Big Data, Data Science, Machine Learning și Data Mining.

Ben-Gurion University of the Negev este cunoscută la nivel internațional ca lider în domeniul științei datelor și oferă studenților Programului subiecte de cercetare fascinante, unele în cooperare cu companii internaționale.

Universitatea oferă burse competitive candidaților care se califică care sunt interesați să studieze ca studenți de cercetare cu normă întreagă.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări