Keystone logo
Ben-Gurion University of the Negev M.Sc. în Inginerie Nucleară
Ben-Gurion University of the Negev

M.Sc. în Inginerie Nucleară

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Mar 2024

ILS 17.329 / per year *

În campus

* variază în funcție de indicele IPC

Introducere

UNE oferă studii postuniversitare atât pentru M.Sc. şi doctorat. grade. Durata unui M.Sc. programul este de doi ani (patru semestre). Programul este foarte orientat spre cercetare și se desfășoară în facilitățile și laboratoarele unității sub supravegherea membrilor facultății UNE. O mare varietate de subiecte de cercetare sunt acoperite la UNE, inclusiv fizica reactoarelor nucleare, transportul neutronilor, ciclul combustibilului nuclear, strategii de neproliferare, aplicații ale radiațiilor în medicină, instrumente nucleare pentru radioterapie, simulări Monte Carlo ale particulelor încărcate, ecranare împotriva radiațiilor și dezvoltarea detectorilor de radiații.

Finalizarea cu succes a M.Sc. studiile include aprobarea unei lucrări de teză care rezumă realizările în cercetare ale studentului și un examen oral final, în care studentul își susține teza. Evaluarea disertației, precum și examenul oral, sunt conduse de un comitet științific desemnat.

Excelent M.Sc. studenții care prezintă realizări academice remarcabile pot aplica pentru a se alătura prestigiosului doctorat combinat. Pista, în care cursul M.Sc. teza servește drept doctorat. propunere de cercetare pentru doctoratul. examen de evaluare a candidaturii.

Admitere

Burse și finanțare

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări