Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bethel University Minnesota

Bethel University Minnesota

Bethel University Minnesota

Introducere

La Universitatea Bethel suntem dedicați excelenței.

Dar aici, excelența înseamnă ceva mai mult. Înseamnă să ne luăm credința în Hristos și să o integrăm în tot ceea ce învățăm, în tot ceea ce facem, astfel încât să putem realiza lucruri incredibile - pentru slava lui Dumnezeu și binele vecinilor noștri.

Am fost un lider și un model în învățământul superior creștin încă din 1871. De generații, fuziunea noastră de credință evanghelică cu academicieni de rang înalt a transformat femeile și bărbații, pregătindu-i pentru chemări unice în împărăția lui Dumnezeu.

John Alexis Edgren a fondat Bethel ca seminar în 1871, cu numele de Baptist Union Theological Seminary. Seminarul a pregătit pastori pentru a servi imigranții baptisti suedezi, fugind de persecuțiile religioase din Europa. Edgren, un căpitan și învățat care știa 30 de limbi, a fondat Betel pe convingerea durabilă că creștinii ar trebui să-L iubească pe Dumnezeu cu mintea lor și să-L reprezinte în toate domeniile.

Mutarea la o universitate

Conferința generală baptistă (acum Converge) a preluat sprijinul seminarului în 1914, l-a mutat de la Chicago la St. Paul și l-a fuzionat cu un liceu creștin. După cel de-al doilea război mondial, Bethel a răspuns cererii de diplome de patru ani, devenind Bethel College & Seminary.

În deceniile următoare, liderii vizionari au extins Seminarul Bethel pe coastele de vest și est, în timp ce au dezvoltat programul de licență din St. Paul. În 1989, au fost lansate programe postuniversitare non-teologice, urmate de diplome de licență pentru adulții care lucrează împreună cu opțiuni de învățare online.

În 2004, clasificată deja printre „universități de nivel master”, Bethel și-a schimbat numele în Universitatea Bethel pentru a se potrivi cu sfera sa largă de programe din 4 școli:

Colegiul de Arte și Științe

Colegiul de studii pentru adulți și profesioniști

Facultate

Seminarul Betel

Bethel rămâne o universitate creștină privată, sponsorizată parțial de bisericile din Converge, dar deschisă tuturor bărbaților și femeilor dispuși să învețe într-o perspectivă și comunitate evanghelică.

Avansat pentru viitor

În mai puțin de trei decenii, programele Bethel s-au dublat la peste 100 de opțiuni de grad, iar înscrierea a crescut la aproape 4.500 de studenți. Dar Betel rămâne fidel viziunii fondatorului său, John Edgren: de a dezvolta creștini cu educație largă, care gândesc critic, schimbând lumea prin slujire și conducere în numele lui Hristos.

Misiune

Informată cu îndrăzneală și motivată de credința creștină, Universitatea Bethel educă și energizează bărbații și femeile pentru excelență în conducere, bursă și serviciu. Pregătim absolvenții pentru a servi în capacități strategice pentru a reînnoi mințile, a trăi adevărul biblic, a transforma cultura și a promova Evanghelia.

Viziune

Betel va fi universitatea preferată de Hristos pentru acest secol.

Înrădăcinată în credință. Angajat pentru excelență. Bethel va deveni liderul în învățământul superior creștin prin construirea de comunități mai puternice, dotarea de lideri încrezători și servitori plini de grație și pregătirea schimbătorilor de lume pasionați. Prin gândurile, cuvintele și acțiunile noastre, vom demonstra ce înseamnă pentru o universitate să fie centrată pe Isus Hristos.

valori

Universitatea Bethel este o comunitate educațională vibrantă, centrată pe Hristos. Aici, studenții cu o gamă largă de interese și medii împărtășesc un scop comun: de a deveni persoane întregi și sfinte. De-a lungul acestei călătorii de transformare, ne bazăm pe valorile de bază pentru a ne ghida spiritual, emoțional și intelectual.

În primul rând, suntem urmași ai lui Hristos, ne străduim să trăim învățăturile lui Isus și să imităm viața Lui, așa cum este revelat în Scriptură. Suntem, de asemenea, constructori de personaje. Prin relații sănătoase, de susținere și o cultură a serviciului, dezvoltăm forța personală și inteligența emoțională pentru a face alegeri corecte într-o lume spartă.

În calitate de cursanți, suntem gânditori critici și rezolvatori de probleme, angajați în excelența academică și rigoarea intelectuală. În același timp, suntem căutători de adevăr, recunoscând că tot adevărul - științific, artistic, filosofic sau teologic - își are sursa în Dumnezeu.

Am fost puși pe acest pământ într-un scop: Dumnezeu vrea să ne folosim talentele și compasiunea pentru a fi schimbători de lume și reconcilieri. Pe măsură ce ne implicăm cu umilință și onestitate în propriile noastre părtiniri și preconcepții, ne apropiem mai mult de înțelegerea iubirii infinite a lui Hristos și a misiunii altruiste de mântuire.

În această lume complexă și tulburată, ne propunem să fim atât sare, cât și lumină - păstrând binele și reflectând lumina călăuzitoare a lui Hristos. Acest lucru necesită o credință matură care se bazează pe o relație personală cu Dumnezeu și capabilă să reziste furtunilor vieții.

Locații

  • Saint Paul

    Bethel Drive,3900, 55112, Saint Paul

    Întrebări