Keystone logo
Berlin School Of Business & Innovation MA Turism, ospitalitate și management de evenimente
Berlin School Of Business & Innovation

MA Turism, ospitalitate și management de evenimente

Berlin, Germania

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Jul 2024

EUR 13.250 / per year *

În campus

* Aporturi 2023: 12.600 € Studenți internaționali | 8.000 de euro studenți din UE

Introducere

Studiați masteratul în turism, ospitalitate și management de evenimente la BSBI, oferit în parteneriat cu Universitatea pentru Arte Creative. Economisiți până la 33% din taxele de școlarizare când aplicați! Se aplică termeni și condiții*.

De ce să vă înscrieți la acest program

De-a lungul acestui MA axat pe industrie, îți vei dezvolta cunoștințele despre industria turismului și managementului evenimentelor și vei dobândi abilitățile practice necesare pentru a-l ajuta să se adapteze în timpul climatului actual. Veți studia module, inclusiv managementul intercultural, antreprenoriat în turism și evenimente, precum și abordarea strategică în planificarea marketingului pentru ospitalitate.

Cursurile sunt predate de lectori experți, toți au o experiență vastă în domeniile lor academice, ceea ce înseamnă că veți dobândi cunoștințele de care aveți nevoie pentru a prospera în turism și managementul evenimentelor. Până când absolviți, veți fi pregătit să preluați unele dintre cele mai competitive roluri din industrie.

Sondajul anual al studenților din 2021 a arătat că

 • 89% mulțumiți de eficiența și amabilitatea ansamblului personalului BSBI - Sursa: Sondaj anual BSBI 2021 pentru studenți
 • 88% mulțumiți de asistența oferită în ceea ce privește îndrumarea pentru vize, inclusiv SERS Imigration Support - Sursa: BSBI 2021 Annual Student Survey

Adăugați valoare diplomei dvs. cu un certificat de curs profesional scurt

În plus față de modulele de program, BSBI oferă cursuri de certificat profesional care sunt concepute pentru a vă ajuta să vă dezvoltați cariera și să reușiți în industria dvs. la alegere.

Veți avea opțiunea de a alege dintre:

 1. Analiza datelor: Acest curs permite managerilor de afaceri să integreze decizii bazate pe date și să dezvolte fundalul teoretic aprofundat necesar pentru a reuși în acest domeniu.
 2. Marketing digital și social media: veți dobândi abilități indispensabile în social media și marketing digital, astfel încât să puteți rămâne în fața concurenței.
 3. Modelare financiară și de afaceri: acest curs vă poate ajuta să luați decizii la nivel avansat care sporesc valoarea organizației dvs.
 4. Management de proiect: Acest program vă învață abilități de conducere și cum să abordați în mod eficient constrângerile, inclusiv domeniul de aplicare, timpul și bugetul.
 5. Dezvoltarea caracterului - Leadership și strategie: vei dezvolta abilități în inovare și antreprenoriat, în timp ce conduci din față

De ce să studiezi la Berlin

Pe lângă programul dvs., veți avea șansa de a explora Berlinul, casa start-up-urilor, a marilor afaceri și a zonelor culturale. Germania oferă, de asemenea, o viză de muncă după studii, care permite studenților să rămână în țară până la 18 luni după terminarea studiilor pentru a câștiga experiență de lucru valoroasă.

Experiență de studiu internațional

BSBI are mai multe locații de studiu din care studenții pot alege! Acest program este oferit în campusul nostru principal din Berlin și este, de asemenea, disponibil ca parte a experienței noastre internaționale de studiu, care oferă studenților posibilitatea de a-și începe studiile în Paris, Franța și de a-și finaliza programul în Berlin la BSBI.

*Termeni și condiții

 1. Pentru a asigura oferta, trebuie depus un depozit minim de 2.000 EUR înainte de termen.
 2. Această ofertă nu poate fi utilizată împreună cu alte oferte sau burse.
 3. Termenii și condițiile Acordului de studiu sunt încă aplicabile.
 4. Această ofertă este valabilă la sfârșitul lunii decembrie 2023

Cerințe de intrare

 • Vârsta minimă: 21
 • Calificări academice: Grad puternic de licență de la o universitate recunoscută. Dacă nu îndepliniți cerințele academice, este posibil să fiți evaluat în funcție de experiența de lucru relevantă. Trebuie să aveți cel puțin 3 ani de experiență în management.
 • Cerințe de limbă engleză:
  • Teste oficiale de engleză
   • IELTS – punctaj general minim de 6,0 (cu min 5,5 la fiecare componentă);
   • Test de parolă – punctaj general minim de 6,0 (cu min 5,5 la fiecare componentă);
   • PTE (Academic) – punctaj general minim de 56 (cu min 51 la fiecare componentă);
   • TOEFL IBT OS 80 (Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17);
   • Scorul general Cambridge English Advanced (CAE) sau Cambridge English Proficiency de 69 (min 162 la fiecare componentă);
   • Scorul global de LanguageCert International ESOL SELT de B2 Communicator High Pass (min 33 în fiecare componentă);
   • Teste Duolingo cu un scor general de 105.
  • Solicitanții care au obținut o diplomă de licență sau mai mult* de la o universitate recunoscută (conform ECCTIS UK), unde metoda de instruire a fost în întregime în limba engleză (predare și evaluare) trebuie să depună o scrisoare de instrucție.
  • Cetățenii canadieni care au absolvit o diplomă de licență la o universitate vorbitoare de engleză trebuie să trimită o scrisoare de instrucție.
  • Certificatele din Africa de Vest (numai WAEC ȘI NECO) ca autonome, cu minimum C6 în limba engleză și eliberate în ultimii 5 ani. Certificatul Kenya de învățământ secundar (KCSE) este, de asemenea, acceptat cu o notă generală de C sau mai mare. Pentru Tanzania și Camerun, solicităm un IELTS (sau certificat echivalent).
  • WAEC/NECO trebuie să fie îmbunătățit printr-o evaluare internă de engleză de succes (+50%) dacă a fost emisă cu mai mult de 5 ani în urmă.
  • Cambridge IGCSE, certificate Cambridge AICE.
  • Diploma internațională de bacalaureat poate fi acceptată dacă: Programul englezesc A: Gradul standard sau superior 4 sau mai sus și Programul englez B: Gradul 5 standard sau Gradul 4 superior sau mai mare.
  • Cetăţenii unei ţări majoritare vorbitoare de limbă engleză care şi-au luat calificările academice în acea ţară nu trebuie să susţină un test de engleză (Antigua şi Barbuda, Australia, Bahamas, Barbados, Belize, Dominica, Grenada, Guyana, Irlanda, Jamaica, Malta, Noua Zeelandă, St Kitts și Nevis, St Lucia, St Vincent și Grenadine, Trinidad și Tobago, Regatul Unit și SUA.

* Deasupra diplomei de licență poate fi un certificat postuniversitar, diplomă postuniversitară, masterat etc.

locaţii

 • Berlin
 • De la Paris la Berlin: experiență internațională de studiu

Despre Școală

Întrebări