Keystone logo
Belmont University

Belmont University

Belmont University

Introducere

Recunoscută în mod constant ca fiind „cea mai inovatoare” universitate, Belmont University atrage peste 8.200 de studenți care reprezintă fiecare stat și peste 28 de țări. Campusul se află pe 93 de acri pitorești, care se află la doar două mile de centrul orașului Nashville, Tennessee, un centru dinamic și vibrant pentru guvern, sănătate, muzică, turism și multe altele. O universitate privată de patru ani, Belmont reunește cele mai bune arte libere și educație profesională într-o comunitate creștină de învățare și serviciu. Scopul universității este de a ajuta studenții să-și exploreze pasiunile și să-și dezvolte talentele pentru a satisface nevoile lumii.

Misiunea noastră: Belmont University este o comunitate creștină centrată pe studenți, care oferă o educație provocatoare din punct de vedere academic, care împuternicește bărbații și femeile din medii diverse să se angajeze și să transforme lumea cu inteligență disciplinată, compasiune, curaj și credință.

Viziunea noastră: să fim lideri în rândul universităților didactice, reunind cele mai bune practici de arte liberale și educație profesională într-o comunitate creștină de învățare și serviciu.

Valorile noastre: În calitate de comunitate creștină centrată pe studenți, cu o bogată moștenire baptistă, Belmont University susține următoarele valori esențiale pentru viața intelectuală, spirituală, personală și corporativă: Integritate, anchetă, colaborare, serviciu și umilință.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Nashville

    Belmont Boulevard,1900, 37212, Nashville

    Întrebări