Keystone logo
Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Introducere

  • 100% dintre absolvenții școlii de afaceri Rubel lucrează sau își continuă studiile
  • Absolvenții noștri lucrează și studiază în 30 de state americane + 3 destinații internaționale

Rezultatele clasei 2018, la șase luni de la începerea proiectului. Colectarea și analiza datelor furnizate de Centrul de dezvoltare a carierei.

Misiune

Misiunea Școlii de Afaceri W. Fielding Rubel este de a oferi educație de calitate centrată pe studenți în tradiția artei liberale catolice îmbogățită de diverse perspective intelectuale pentru a servi societății cu scop, perspicacitate și compasiune în concordanță cu misiunea Universității Bellarmine.

Repere școlare

„Una dintre cele mai bune școli de afaceri din țară” - The Princeton Review

Bellarmine oferă studenților noștri de afaceri o experiență educațională unică: o educație largă pe bază de arte liberale completată de pregătirea de afaceri de top. Această diferență este privită destul de favorabil de angajatori, care spun că le plac absolvenții noștri datorită abilităților lor de scriere și gândire critică.

Școala de afaceri este, de asemenea, remarcată pentru încorporarea rapidă a inovațiilor și tendințelor de afaceri în curriculum. De exemplu, mulți angajatori de astăzi își încurajează lucrătorii să obțină diplome de MBA; prin urmare, Bellarmine a introdus mai multe programe care duc primii boboci la diplomele lor MBA în doar cinci (sau cinci ani și jumătate) ani.

Un alt aspect important al educației în afaceri la Bellarmine este cerința unui stagiu și / sau a unei experiențe internaționale. Solicităm studenților să aibă / să dobândească experiență în afaceri - acest lucru poate fi realizat prin proiecte de curs aplicate, stagii și / sau cerințe de curs, precum și prin proiecte potențiale de afaceri voluntare. Acest lucru vă garantează că veți câștiga experiență practică în timp ce sunteți încă student, ceea ce vă face mult mai „comercializabil” la absolvire.

Școala de afaceri W. Fielding Rubel de la Universitatea Bellarmine este acreditată de AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), care o plasează printre școlile de afaceri de elită din țară. Nu numai că Bellarmine este prima și singura universitate privată din Kentucky care a obținut acreditarea AACSB, dar mai puțin de 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut această distincție.

Premii suplimentare

• Diplomele de masterat în finanțe au clasat Școala de afaceri Rubel # 9 din țară pentru contabilitate și finanțe pe lista sa cu cele mai bune colegii mici.

• Unul dintre cele mai bune și mai frumoase campusuri B-School de la MBAPrograms.org

• Recunoscută ca universitate afiliată la Institutul CFA

Locații

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Programe

      Întrebări