Keystone logo
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Introducere

Facultatea preocupată și îngrijitoare și atmosfera comunității mici fac din Școala de Educație a lui Bellarmine o alegere înțeleaptă pentru o carieră academică de succes. Cursurile de educație profesională, experiențele pe teren în școli și un fundal puternic de arte liberale pregătesc elevii să facă față provocărilor de a preda cursanți diferiți. Programele remarcabile ale Școlii de Educație oferă studenților noștri un avantaj neprețuit în atingerea obiectivelor carierei profesionale.

Școala de educație folosește o varietate de materiale și tehnologie în clasa de zi cu zi. Elevii beneficiază de experiență practică cu tehnologia utilizată în școlile publice, teste standardizate și diagnostice și exemple din viața reală de tehnici și materiale de clasă. Sălile de clasă sunt echipate cu tehnologie SmartBoard și iPad-uri, permițând elevilor să fie mai interactive cu informații de pe Internet, prezentări la clasă și materiale didactice.

Facultatea din Școala de Educație crede că învățarea de a fi un profesor eficient se întâmplă printr-o explorare atât a teoriei, cât și a practicii. Prin urmare, candidații la profesori încep observația și lucrul pe teren în primul semestru din primul an și continuă acest lucru în fiecare semestru din cei patru ani. În medie, studenții Bellarmine obțin 30 de ore de experiență pe teren în fiecare semestru. În semestrul de toamnă al anului superior, candidații finalizează o experiență de predare a studenților de un semestru. Acest semestru profesional intensiv permite candidaților să rafineze abilitățile de predare care îi vor pregăti pentru o carieră plină de satisfacții.

Absolvenții programului de educație își găsesc locuri de muncă în învățământul elementar, mediu și secundar în școlile publice și private. Profesorii Bellarmine sunt întotdeauna foarte solicitați.

Locații

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Întrebări