Keystone logo
© Eva Dang
Belfast Metropolitan College

Belfast Metropolitan College

Belfast Metropolitan College

Introducere

Belfast Met este cel mai mare colegiu de învățământ superior și superior din Irlanda de Nord și unul dintre cele mai mari din Marea Britanie.

Am dezvoltat un nou curriculum dinamic care reflectă domeniile prioritare de creștere identificate pentru Irlanda de Nord, deoarece aici vor fi create locuri de muncă viitoare. Prin parteneriatele noastre cu industria, ne adaptăm în mod constant curriculum-ul pentru a satisface cerințele de calificare ale economiei noastre.

Oferim o gamă unică de educație și formare la fiecare nivel și am proiectat un portofoliu de cursuri pentru a răspunde unei varietăți de nevoi de calificare - de la cursuri de ucenicie și de nivel 1, până la cei care urmează diplome și studii postuniversitare . Împreună cu acesta este angajamentul nostru de a ne asigura că studenții noștri au acces la oportunități care le vor spori capacitatea de angajare și abilitățile pregătite pentru muncă.

Obiectivul nostru pentru viitor este de a sprijini dezvoltarea Belfastului prin oferirea de educație, formare și dezvoltarea abilităților pentru a spori prosperitatea individuală, comunitară și economică. În următorii trei ani, vom susține și ne vom îmbunătăți capacitatea de reacție față de cursanți, angajatori și comunități.

Colegiul și-a construit deja o reputație excelentă în rândul angajatorilor pentru că oferă învățare relevantă și de înaltă calitate. Ne vom baza pe acest lucru concentrându-ne pe dezvoltarea parteneriatelor reciproc avantajoase pe termen lung și devenind recunoscuți ca experți în domenii cheie și emergente. Lucrând în parteneriat, vom crește participarea, progresia, atingerea și nivelurile de calificare ale tuturor studenților noștri.

Locații

 • Belfast

  Millfield,125-153, BT1 1HS, Belfast

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări