Keystone logo
Beit Berl College

Beit Berl College

Beit Berl College

Introducere

Beit Berl College este un colegiu multidisciplinar axat pe formarea de educatori în timp ce conduce noi dezvoltări în educație, societate și arte. Vedem educația ca un vehicul pentru mobilitate socială, egalitate și justiție pentru toate sectoarele societății israeliene.

Cercetările efectuate de personalul academic Beit Berl au obținut granturi de prestigiu, sunt publicate pe larg în reviste academice internaționale de vârf și sunt prezentate și discutate la conferințe academice din Israel și din întreaga lume. Colegiul menține un sistem extins de biblioteci, incluzând una dintre cele mai mari și mai distincte colecții în limba arabă, o bibliotecă dedicată de artă și media digitală și un centru pentru literatura pentru copii, care conține multe volume rare.

Absolvenții Beit Berl cuprind aproape o cincime din toți profesorii laici ai școlilor publice israeliene - evrei și arabi - și dețin funcții proeminente în guvernele naționale și locale israeliene, în sectoarele private și non-profit și în comunitatea mondială a artelor.

Locații

  • בית ברל, כפר סבא

    4490500, בית ברל, כפר סבא

    Întrebări