Keystone logo
Burren College of Art MPhil în Arte Plastice
Burren College of Art

MPhil în Arte Plastice

Galway, Irlanda

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 18.650 / per year *

În campus

* studenți internaționali: 18.650 € pe an | Studenți din UE: 9.500 EUR pe an

Introducere

MPhil (Fine Art) este un program de cercetare postuniversitară bazat pe practică. Scopul programului este generarea unei contribuții la cunoaștere și înțelegere în disciplina Artelor Plastice.

Studenții vor întreprinde un program de anchetă realizat printr-o combinație de cercetare bazată pe practică și alte metode de cercetare, după caz. Studenții care desfășoară programul trebuie să producă un corp semnificativ de lucrări susținute de o teză scrisă cu un număr de aproximativ 20.000 de cuvinte, oferind o prezentare critică a procesului de cercetare întreprins. Lucrările elevului vor fi prezentate sub forma unei expoziții finale de lucrări la Burren College of Art .

MPhil (Fine Art) oferă o experiență similară cu anii 1 și 2 ai programului de doctorat cu normă întreagă, oferind posibilitatea de a întreprinde un corp extins de cercetare prin practica artelor plastice susținută de un text scris. De asemenea, va permite studenților să progreseze la doctorat (Studio Art), unde cercetarea întreprinsă este considerată a fi suficient de robustă pentru a îndeplini cerințele pentru un program de doctorat. Alternativ, poate oferi, de asemenea, o cale de ieșire din programul de doctorat, care oferă recunoaștere pentru cercetarea finalizată în situațiile în care un student nu poate îndeplini cerințele programului de doctorat prin circumstanțe personale sau de altă natură.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări