Keystone logo
Bologna Business School

Bologna Business School

Bologna Business School

Introducere

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (est. în 2000) este școala de afaceri a Universității din Bologna (est. AD 1088). alt =" BBS se situează printre cele mai inovatoare școli de afaceri din Europa și este una dintre cele mai reputate instituții din Italia. Perspectiva interdisciplinară, integrarea industriei și internaționalizarea sunt pilonii cheie ai filozofiei școlii, care își propune să ofere elevilor abilitățile adecvate pentru a face față unui peisaj economic complex și în continuă schimbare, cu încredere, cunoștințe și motivație pentru a reuși.

Sediul Bologna Business School este situat la Villa Guastavillani, o clădire renascentistă din secolul al XVI-lea situată pe dealurile Bolognese, la mai puțin de zece minute de centrul orașului. Aici istoria, tehnologia și tradiția trăiesc împreună într-un cadru frumos și natural. Bologna este un oraș plin de viață situat în inima Italiei - la 30 de minute de Florența, la o oră de Milano, la două ore de Roma și Veneția - în Emilia-Romagna, una dintre cele mai bogate regiuni din Europa.

BBS

alt = "BBS oferă o experiență educațională la 360 ° și„ lumea reală ”, inclusiv masterate cu normă întreagă (în engleză și italiană) și programe de masterat cu normă redusă și programe pe termen scurt pentru directori și profesioniști. Școala cooperează cu industria -companii conducătoare, oferindu-le manageri remarcabili și programe personalizate de înaltă calitate.Problemele companiilor mijlocii și ale industriilor „Made in Italy” primesc o atenție specială prin cercetare și proiecte concentrate.

BBS

Comunitatea alt = "BBS este o familie formată din studenți, absolvenți, facultăți, manageri și o rețea extinsă de afaceri de peste 500 de companii naționale și internaționale. Studenții, mai mult de 600 în fiecare an, provin din întreaga lume și din universități diverse și medii profesionale. alt = "Facultatea BBS implică mai mult de 300 de profesori naționali și internaționali, universitari, precum și directori și consultanți.

Statistică

La o privire

50+

Programe

1600+

Studenți în fiecare an

250+

Membrii facultatii

9400+

Alumni care vin din

103

Țări din întreaga lume

500+

Companii din rețeaua noastră

17

Parteneri Internaționali

 

  Caracteristici Campus

  Un campus în creștere, trei locații de experimentat

  Trei locații, trei locuri în care BBS lucrează pentru a construi viitorul, împreună cu Universitatea din Bologna, afaceri și, desigur, comunitatea noastră. BBS este mândru să le ureze bun venit absolvenților, studenților, personalului și oaspeților la Villa Guastavillani, la Centrul de Târguri și, în curând, în noul campus vizavi de vilă.

  Prima întâlnire în persoană a personalului lui Bologna Business School fost o oportunitate de a ne aminti valoarea și importanța lucrului cu viitorul și pentru viitor . Viitorul oamenilor, în primul rând, al cercetării și al educației, fără îndoială, dar și al locurilor și al ceea ce reprezintă ele.

  În locurile în care trăiește BBS , trecutul și prezentul se întâlnesc și privesc către un viitor care știe să profite de noi oportunități în fiecare provocare . Trecutul și prezentul se combină pentru a crea o energie care pulsează prin coridoarele și holurile istoricei Villa Guastavillani . O clădire de mare valoare artistică, simbol nu numai al BBS ci și al orașului Bologna și al tuturor celor care au ocazia să-i aprecieze frumusețea, splendida vilă renascentist este sediul Campusului BBS . Datorită lucrărilor de restaurare atente efectuate de Universitatea din Bologna la începutul anilor 2000, are încă fresce magnifice în interiorul sălilor de clasă și o încăpere întreagă în stilul „grotelor renascentiste”. Exteriorul este și el impresionant, datorită grădinilor cu fântâna lor și a parcului mare care înconjoară Vila. Pandemia ne-a provocat nu doar să accelerăm o transformare tehnologică deja în curs în campusul istoric, care dispune de săli de clasă și laboratoare dotate cu instrumente tehnologice de ultimă generație, ci și să ne implicăm în căutarea de noi spații și soluții noi .

  Locația BBS la Centrul de expoziții din Bologna a fost un adevărat test de reacție la cerințele în schimbare ale vieții de zi cu zi la școală. Datorită spațiilor hipertehnologice ale noii Săli, am putut desfășura toate cursurile personal în deplină siguranță și cu respectarea reglementărilor stabilite din când în când în diferitele faze ale pandemiei. Într-adevăr, proiectul provine din convingerea că prezența fizică și relațiile dintre oameni sunt o componentă centrală a învățării. Acest spațiu include 8 săli de clasă care pot găzdui până la 370 de studenți , precum și 11 săli de lucru și spații pentru personal și facultate, toate într-o zonă care poate găzdui în mod normal până la 6.000 de persoane. Împărtășirea și socializarea în sala de clasă este posibilă printr-un aspect semicircular larg, iar inima sălii este concepută ca o arenă mare care amintește de piața unui oraș italian, un loc de întâlnire tradițional.

  Direct vizavi de Villa Guastavillani va fi ridicat noul Campus , extinzându-l pe cel existent pentru a satisface eficient cererea în creștere din partea companiilor și studenților. Noul campus este opera lui Mario Cucinella , un arhitect italian renumit la nivel internațional pentru concentrarea sa pe durabilitate. Și astfel trecutul, prezentul și viitorul nu numai că se întâlnesc, ci încep să fuzioneze pentru a crea un proiect care urmărește întotdeauna inovația , continuând să îmbunătățească istoria unică care îl caracterizează.

   Acreditări

   Acreditat EFMD Equis

   Locații

   • Bologna

    Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18

   Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări