Keystone logo
BBI Luxembourg Master în managementul ospitalității și turismului internațional
BBI Luxembourg

Master în managementul ospitalității și turismului internațional

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* pe an (cetățenia UE); 11.950 EUR pe an (cetățenie sau rezidență non-UE)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Program postuniversitar: 60 de credite ECTS

Diploma de master este acordată după un an de studiu. Acest program își propune să consolideze cunoștințele dobândite în timpul formării de licență și să crească cunoștințele despre numeroasele aspecte ale managementului afacerilor. De asemenea, programul oferă studenților o serie de abilități specifice care conduc la specializarea selectată, permițându-le să se adapteze la cerințele actuale ale industriei.

Acest program oferă cunoștințe aprofundate despre cercetare și analiză critică. Studenții vor dobândi o înțelegere practică fermă a tendințelor de management care fac diferența la nivel internațional. Elevii învață fațetele și tehnicile din știința managementului afacerilor din ospitalitate și turism, concentrându-se pe obiective legate de o varietate de domenii de afaceri. Ei învață să integreze diferite specializări și tehnici în cadrul larg al organizațiilor orientate spre obiective și, de asemenea, aplică teoria managementului în domenii specifice.

Masteratul este un program personalizat la campus care oferă, prin cursuri, workshop-uri, auto-studiu și o varietate de proiecte de cercetare, specializare avansată în următoarele domenii: Marketing - Resurse Umane - Finanțe - Management internațional - Inovație - Managementul durabilității.

Tutorat - Studenții sunt implicați în conținut, promovând interacțiunea student-profesor și student-student prin evaluarea electronică de la egal la egal (voce sau e-mail), în timp ce trebuie să planifice față în față la ore stabilite cu lectorul de curs și/sau coordonatorul.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master in Global Hospitality Business
    • Lausanne, Elveţia
  • MSc International Hospitality and Tourism Management
    • Sheffield, Regatul Unit
  • MSocSci (Heritage and Cultural Tourism)
    • Pretoria, Africa de Sud