Keystone logo
BBI Luxembourg

BBI Luxembourg

BBI Luxembourg

Introducere

Programele noastre echilibrează riguros instruirea practică cu supravegherea și cunoștințele de afaceri de care au nevoie studenții, pentru a deveni factori de decizie eficienți în cadrul unei organizații complexe de ospitalitate. Odată ce ați absolvit BBI , veți fi echipat să vă asumați responsabilități semnificative la începutul carierei și să fiți membru al echipei productive, încă din prima zi de muncă.

Programele de predare, precum și structura, obiectivele, strategiile și pedagogia sunt aceleași în ambele institute. Același lucru se întâmplă și pentru cadrele didactice care împărtășesc experiențe și abilități între cele două entități, acumulate din 1990. anul creării BBI . Instituțiile BBI sunt, în primul rând, concepute ca „Școală pentru afaceri și turism” cu o dimensiune internațională. Strategia noastră se bazează pe a fi dinamic, deschis și implicat în „Societatea cunoașterii” - viziunea europeană a viitorului. Într-adevăr, datorită acestei viziuni, învățământul superior beneficiază și de o creștere fantastică.

Institutele noastre sunt deosebit de reputate pentru inovația lor educațională și, punând la o parte modestia pentru o clipă, învățătura noastră se evidențiază datorită căutării noastre constante de excelență. Rezultatele noastre, din punctul de vedere al satisfacției studenților, al deschiderilor profesionale reale și al relațiilor cu industria ospitalității și a turismului, demonstrează că facem parte din instituțiile academice de top pentru studii de management.

BBI oferă programe de licență de 3 ani și masterat de 1 an, într-un cadru cu adevărat internațional, va asigura acele persoane creative, cu pasiune și care împărtășesc valori comune, sunt gata să facă față provocărilor din managementul ospitalității și al industriei turismului. Oferim educație de primă clasă pentru o carieră în sectorul ospitalității și turismului - industria cu cea mai rapidă creștere din lume.

Programele reflectă în principal formatul educațional anglo-saxon, subliniind o abordare practică, pragmatică și interdisciplinară a învățării. Cele trei domenii principale ale curriculei sunt:

  • Operațiuni de management de educație
  • Managementul afacerilor
  • Educație practică - stagii

Locații

  • Wiltz

    Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg, 9516, Wiltz

    Întrebări