Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Introducere

Cass Business School este una dintre cele cinci școli ale orașului, Universitatea din Londra. Se numără printre școlile de afaceri de top din Europa și în elita globală a școlilor de afaceri care dețin standardul de aur al acreditării „triplă coroană”.

Cass este renumit mondial pentru:

 • Educație practică și teoretică echilibrată pentru studenții de licență, MBA și MSc, precum și pentru cei cu doctorat și programe executive
 • Personal academic cu cunoștințe, cu experiență practică în industrie, legături pe termen lung cu afaceri și program de cercetare înfloritor
 • Conexiuni puternice cu firme din oraș, afaceri internaționale și comunitatea noastră de studenți, absolvenți și parteneri.

Chemare extraordinară

Permitem conducerea extraordinară prin crearea de cunoștințe, educație și parteneriate comunitare.

O reputație de talie mondială

O parte integrantă a City, Universitatea din Londra, Sir John Cass Business School se numără printre elitele globale. Suntem clasați în mod constant printre cele mai bune școli de afaceri și programe din lume. În plus, Cass deține standardul de aur rar al acreditării „triplă coroană” de la Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) și European Quality Improvement System (EQUIS).

Împreună cu o reputație de 50 de ani stabilită pentru excelență în cercetarea și educația afacerilor, Cass atrage academicieni, studenți și companii din întreaga lume în comunitatea noastră energizantă Cass.

Declarație de misiune

La Cass, ajutăm indivizii să se dezvolte într-o lume dinamică, interconectată. Amestecăm teorie și practică de ultimă oră, inspirându-ne casa vibrantă din Londra, implicând în același timp rețeaua noastră internațională. Printre cele mai importante școli globale de afaceri, abordarea Cass este energizantă în mod unic; personal, dar global, intelectual, dar practic, pasionat, dar disciplinat. Conducerea rezultată permite agilitate, distincție și durabilitate.

 • Cunoștințe - creăm cunoștințe care stimulează conducerea gândirii impactante
 • Educație - personalizăm experiențele de învățare pentru a construi abilități, distincție și agilitate
 • Comunitate - excelăm împreună, ajutând personalul nostru, absolvenții, partenerii și instituția să prospere.

O perspectivă globală

Acoperirea noastră internațională este extinsă și vitală, susținând angajamentul nostru față de diversitate. Într-adevăr, aplicăm o abordare globală la tot ceea ce facem, de la operarea unui campus dual în Dubai până la deservirea Orientului Mijlociu, la livrarea de module și călătorii de studiu în întreaga lume și recrutarea de studenți și cadre universitare din diverse naționalități și medii. Prin obiectivul nostru global, vedem potențialul puternic al diferențelor și al colaborării.

O educație practică

Indiferent dacă veniți la Cass ca student, MBA sau MSc, sau pentru a obține un doctorat sau o educație executivă, veți fi expus la un amestec inspirator de teorie și practică de vârf. Cass nu este un turn de fildeș. Facultatea noastră de lider mondial creează cunoștințe lucrând îndeaproape cu liderii din industrie. Prin urmare, vă putem dota cu cunoștințele, abilitățile și încrederea necesare pentru a prospera în lumea reală și mereu în schimbare a afacerilor.

Alăturați-vă Cass și deveniți parte a unei comunități globale în creștere și puternice la care puteți adăuga propria poveste de succes.

Fundația Sir John Cass

Fundația Sir John Cass a susținut educația la Londra de când Sir John Cass a înființat o școală în Aldgate în 1710.

În mai 2001, Fundația a făcut o donație generoasă pentru noul proiect de construcție al Școlii de Afaceri și continuă să ofere sprijin continuu Școlii de Afaceri.

131029_pexels-photo-1595391.jpeg

Fox / Pexels

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • London

  Cass Business School 106 Bunhill Row,

 • Dubai

  Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Întrebări