Keystone logo
BAUMAN Moscow State Technical University

BAUMAN Moscow State Technical University

BAUMAN Moscow State Technical University

Introducere

Istoria Universității Bauman a început la 1 iulie 1830, când împăratul rus I I a aprobat „Regulamentul privind instituțiile comerciale și de învățământ” și a alocat pentru studenții săi una dintre reședințele sale, Palatul Sloboda, care a fost renovat de renumitul arhitect Gilardi .

Educația în zidurile Sloboda sa bazat pe principiul unei combinații de cunoștințe teoretice și pregătire practică. Ulterior a format temelia „metodei de ucenicie rusă”. Încă de la înființare, Universitatea Tehnică de Stat din Moscova Bau - man a format peste 200.000 de profesioniști, care au definit în mare parte chipul ingineriei ruse. Snapwire / Pexels

131999_summer-office-student-work.jpg

Numele absolvenților Bauman au un loc onorabil printre creatorii întregului arsenal rusesc de echipamente militare, aeronave și rachete. Mai mult, primul computer sovietic a fost creat la Universitatea Bauman. În plus, absolvenții Bauman au continuat să devină oameni de știință și academicieni proeminenți.

Astăzi BMSTU, o Universitate Națională de Cercetare în Inginerie și Tehnologie, este una dintre cele trei universități de top din Rusia și se află pe locul 1 în rândul universităților tehnice ruse. Conform sondajelor efectuate de către angajatori, BMSTU este una dintre cele trei instituții ale învățământului superior, ale căror absolvenți au o cerere mare pe piața muncii. Cititorii portalului „Expert”, atunci când li se solicită să numească instituția pe care o considerau cea mai mare mândrie națională, au ales Universitatea Bauman.

Consiliul de administrație al Universității Bauman este format din personalități politice și publice proeminente, membri ai guvernului rus, oameni de știință și oameni de afaceri de frunte. BMSTU este unul dintre fondatorii Fondului «Skolkovo». Rectorul Anatoly Alexandrov este membru al consiliului fondului; Președintele BMSTU, academicianul Igor Fedorov, este membru al comitetului său consultativ științific. Universitatea oferă locuitorilor „Skolkovo” acces la centrele sale de cercetare și inginerie. Universitatea este inclusă în lista statului cu cele mai valoroase obiecte de patrimoniu cultural pentru popoarele Federației Ruse. Buro Millennial / Pexels

131998_pexels-photo-1438081.jpeg

Locații

  • Moscow

    105005, Москва, 2-я Бауманская ул., д. 5, стр. 1, , Moscow

Întrebări