Keystone logo
Bauhaus-Universität Weimar Master în Studii Urbane Europene (UE)
Bauhaus-Universität Weimar

Master în Studii Urbane Europene (UE)

4 Semesters

Engleză

La zi

25 Jun 2024

01 Oct 2024

EUR 250 / per semester *

În campus

* Pe semestru

Introducere

Master în Studii Urbane Europene (EUS)

Programul de master „Studii urbane europene” (EUS) abordează provocările actuale ale orașelor din Europa. Este motivat de înțelegerea generală a importanței orașelor pentru progresul în Europa. Orașele sunt locul pentru soluții concrete pentru probleme din toate domeniile vieții de zi cu zi și locul pentru susținerea democrației. Prin urmare, programul EUS acordă o atenție deosebită problemelor de coeziune socială, locuințe urbane, diversitate culturală, planificare durabilă și mobilitate. Funcționează cu o înțelegere a planificării urbane care combină competențe din disciplinele de urbanism, sociologie urbană, design urban, peisaj și amenajarea spațiului. Acesta oferă o abordare transdisciplinară și cuprinzătoare pentru studierea dezvoltării orașelor europene.

Scop

Programul de master „Studii urbane europene” vizează formarea cercetătorilor în domeniul studiilor urbane. Acesta va oferi cunoștințe și abilități academice de analiză, cercetare și planificare pentru studenții care doresc să înceapă o carieră profesională în planificarea urbană, cercetare și instituții academice și în domeniul mai larg al societății civile. Programul de predare intenționează să se pregătească pentru proiecte de cercetare auto-organizate și, prin urmare, pentru studii ulterioare (doctorat).

Marcă

  • Internaționalitate (prelegeri și seminarii în limba engleză; contacte de cercetare la nivel mondial)
  • Interdisciplinaritate (integrarea urbanismului, amenajării urbane, sociologiei urbane, amenajării teritoriului, amenajării peisajului)
  • Orientat spre cercetare

Durată

Patru semestre, dintre care al treilea este un semestru în străinătate (proiecte de cercetare)

grad

Master în științe (M. Sc.)

Studenți ideali

Despre Școală

Întrebări