Studii de DoctoratLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Basque Culinary Center Diplomă de master în analiza senzorială și știința consumatorilor
Basque Culinary Center

Diplomă de master în analiza senzorială și știința consumatorilor

San Sebastián, Spania

9 Months

Engleză

La zi

15 Sep 2025

Oct 2025

EUR 10.794 / per year *

În campus

* pentru primul an | 3.558 € pentru al doilea an

Introducere

Percepția senzorială și comportamentul consumatorilor sunt elemente cheie pentru succesul produselor și serviciilor pe piața globală.

Acest masterat , singurul de acest gen din Europa, integrează psihologie, neuroștiințe, fiziologie, sociologie, statistică și tehnologie alimentară pentru a forma profesioniști în analiza senzorială și comportamentul consumatorilor prin o abordare științifică și aplicată.

Pe parcursul unui an și jumătate, programul combină bazele teoretice în analiza senzorială avansată cu aplicarea practică, permițând dezvoltarea competențelor tehnice, metodologice și strategice. De la proiectarea testelor senzoriale la analiza comportamentului consumatorilor, veți dobândi instrumentele esențiale pentru a conduce proiecte de cercetare și inovare în industrii precum cea alimentară, cosmetică și a bunurilor de consum.

Veți interpreta alegerile consumatorilor, veți optimiza potrivirea produsului cu piața și veți dezvolta soluții durabile pentru provocările industriei. Programul include instruire practică în analiza datelor, proiectarea studiilor de consum și gestionarea panourilor senzoriale, asigurând aplicarea directă în medii profesionale.

Acest proiect multidisciplinar a fost co-creat cu sprijinul și colaborarea IATA-CSIC. În plus, veți colabora la proiecte de cercetare internaționale prin acorduri cu instituții de vârf, inclusiv UC Davis, printre altele. De asemenea, veți beneficia de îndrumarea expertă a unor cercetători renumiți și de accesul la o rețea profesională globală, inclusiv Basque Culinary Center Innovation și Asociația spaniolă a profesioniștilor din domeniul senzorial (AEPAS).

Acest masterat vă pregătește pentru roluri precum cercetător, consultant în știința senzorială sau lector în analiza senzorială și științele consumatorilor. De asemenea, veți fi echipat pentru a vă alătura R&D, marketing și departamente de control al calității în industria alimentară, a băuturilor și a bunurilor de consum sau pentru a dezvolta strategii bazate pe date pentru inovarea produselor și optimizarea experienței consumatorilor.

Informație practică

  • Data de începere: Octombrie 2025
  • Termenul limită de înregistrare: 15 septembrie 2025
  • Limba: engleză
  • Durata: 90 ECTS
  • 20 de sloturi disponibile
  • Învățarea bazată pe campus
  • Perioada academică
  • Primul an: din octombrie 2025 până în iunie 2026
  • Al doilea an: din septembrie 2026 până în ianuarie 2027
    • Primul an: din octombrie 2025 până în iunie 2026
    • Al doilea an: din septembrie 2026 până în ianuarie 2027
  • Calea către doctorat
  • Tipul diplomei: Diplomă oficială de la Mondragon Unibertsitatea, oferită de Facultatea de Științe Gastronomice - Basque Culinary Center
  • Diplomă: Masterat în analiza senzorială și științele consumatorilor

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Rezultatul programului

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări