Keystone logo
Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Introducere

Școala de Arte și Științe Weissman este o școală cu o atmosferă mică de colegiu și cu resursele unei universități publice majore. Weissman are o facultate dinamică, colegială și recunoscută la nivel național, cu peste 200 de membri cu normă întreagă, organizată în 13 departamente. Oferă o atenție personalizată și de susținere a celor 2600 de specialități ale sale, precum și programe unice care leagă artele și științele de afaceri și afaceri publice. Weissman este una dintre cele trei școli care cuprind Colegiul Baruch, care a devenit cea mai mare și mai diversă școală de acest gen din țară.

Facultatea și personalul Școlii Weissman sunt dedicate celor mai ambițioase obiective ale învățământului universitar în arte și științe: să încurajeze creșterea studenților noștri ca cetățeni, ca viitori profesioniști și ca ființe umane. Acest angajament ne informează toate eforturile noastre de a promova dobândirea unor abilități superioare de comunicare și cantitative, dezvoltarea abilităților critice și analitice și cultivarea conștientizării estetice, etice, civice și interculturale.

Indiferent dacă studenții vin la noi cu intenția de a studia la unul dintre subiectele noastre sau de a se ocupa de afaceri sau afaceri publice, credința în valoarea învățării în științele umaniste, științele sociale și științele naturale este la baza misiunii noastre ca școală. Ea modelează experiența unei educații Weissman. Membrii facultății noastre exemplifică acest angajament în propria lor muncă, care include contribuții distincte la domeniile lor și ne propunem să creăm un mediu în care cercetarea, bursele și activitatea creativă să poată înflori.

Locații

  • New York

    One Bernard Baruch Way (55 Lexington Ave. at 24th St) New York, NY 10010 646-312-1000, 10010 646-312-1000, New York

    Întrebări