Keystone logo
Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Introducere

Școala de Afaceri Publice și Internaționale Austin W. Marxe este singura școală publică absolventă din New York dedicată afacerilor publice. Oferim studii universitare și postuniversitare în politici publice și administrație și program de masterat în educație (MSEd) în administrația învățământului superior (MSEd-HEA) și un program de masterat în afaceri internaționale (MAI).

Școala Marxe oferă elevilor posibilitatea de a se pregăti direct pentru acea viață postuniversitară în timp ce sunt încă la școală. Mulți dintre studenții noștri colaborează cu facultatea ca asistenți de cercetare, extinzând limitele cunoștințelor pe măsură ce stăpânesc instrumente analitice sofisticate. Elevii sunt puternic încurajați să petreacă timp studiind din New York prin programe sponsorizate de școală, de la două săptămâni la un semestru complet. Avem parteneriate academice pe cinci continente și un semestru înfloritor din Washington pentru a introduce studenților viața în capitala națiunii. Mulți dintre studenții noștri internează la nivel local pentru unele dintre cele mai importante organizații non-profit din lume, ONG-uri internaționale, spitale, școli și instituții guvernamentale.

Ne bazăm pe una dintre cele mai mari facultăți de afaceri publice din țară și aplicăm o abordare interdisciplinară pentru predare, cercetare și dezvoltare profesională.

Școala păstrează și gestionează cinci centre și instituții de cercetare renumite care produc rapoarte critice, rezultate ale sondajelor și date despre diferite subiecte relevante pentru politicile publice.

Facultatea Școlii Marxe este printre cele mai mari și mai diverse la nivel global din țară. Realizat și recunoscut pe scară largă în domeniile lor, fiecare membru aduce o bogată experiență în consilierea sau conducerea agențiilor la nivel de cabinet, a liderilor politici, a organizațiilor sanitare majore, nonprofit sau a organizațiilor guvernamentale din întreaga lume. Acestea sunt aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați personal și profesional, abordând în același timp cele mai presante provocări de politici publice de astăzi și oferind îndrumări cu privire la cursuri, oportunități de dezvoltare și cariere.

Locații

  • New York

    Lexington Avenue,55, 10010, New York

    Întrebări