Keystone logo
Barton College

Barton College

Barton College

Introducere

Barton College , un Barton College privat, de patru ani, de arte liberale, crede în facultate pe o bază de prenume. Oferind studenților un accent academic puternic și oportunități de dezvoltare a conducerii, Barton unește dimensiunea sa mai mică cu o aplicare intenționată a învățării colaborative în fiecare aspect al experienței colegiului studenților.

Opt școli care oferă peste 30 de studii universitare. Licențiat în Arte, Licențiat în Științe, Licențiat în Arte Plastice, Licențiat în Științe Medicale, Licențiat în Asistență Socială, Licențiat în Studii Liberale, Master în Administrarea Afacerilor, Master în Educație, Master în Administrarea Școlii și Master în Științe în Nursing sunt acordate prin intermediul școlilor de Allied Health and Sport Studies; Afaceri; Educaţie; Umaniste; Asistență medicală; Științe; Munca sociala; și Arte vizuale, performante și de comunicare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Wilson

    Wilson, Statele Unite ale Americii

    Întrebări