Keystone logo
Baria Vungtau University

Baria Vungtau University

Baria Vungtau University

Introducere

Universitatea Ba Ria - Vung Tau este situată în orașul de coastă Vung Tau din provincia Ba Ria - Vung Tau, care este poarta de acces către Marea de Est a provinciilor din sud-est și centrul economiei, finanțelor, culturii, turismului, transportului și educația din sud-estul și conexiunea convenabilă cu orașul Ho Chi Minh și alte provincii din jur, pe uscat, aerian, pe căi navigabile și pe cale ferată. Deținând multe plaje frumoase și o infrastructură bine echipată, orașul Vung Tau este o destinație turistică bine cunoscută din sud și o zonă logistică a industriei de petrol și gaze din Vietnam. Universitatea Ba Ria - Vung Tau este singura universitate din orașul Vung Tau, care este o instituție de formare care oferă resurse umane multidisciplinare pentru provincia Ba Ria - Vung Tau, provinciile învecinate, precum și pentru întreaga țară. BVU este, de asemenea, un centru de cercetare științifică din provincia Ba Ria - Vung Tau, unde au fost realizate și aplicate proiecte de cercetare privind aplicarea și transferul științei și tehnologiei avansate în societate și producție.

Facilităţi:

BVU are acum 3 campusuri situate în centrul orașului Vung Tau ( Campus 1 - 80 Truong Cong Dinh, secția 3; Campus 2 - 01 Truong Van Bang, secția 7; Campus 3 - 951 Binh Gia, secția 9, orașul Vung Tau ) care asigură sălile de clasă, laboratoarele de experimente și locurile de joacă pentru mai mult de 7.000 de studenți.

Căminul universității este situat pe 8-10 Tran Nguyen Han, secția 1, orașul Vung Tau, pentru a găzdui studenți din alte provincii. Din 2006 până în prezent, universitatea continuă să investească în reconstrucția și renovarea infrastructurilor, bibliotecilor și laboratoarelor; furnizează echipamente moderne pentru activități de predare, învățare și cercetare. În prezent, universitatea are peste 30 de săli de practică, inclusiv 11 laboratoare de calculatoare, 20 laboratoare de experimente. În viitor, Nguyen Hoang Group va investi în construcția de clădiri de cursuri, laboratoare, stadioane, parcuri de distracții pentru studenți și, în special, căminul superior care poate găzdui până la 3.000 de studenți.

Cercetare științifică: Cercetători științifici: 05 profesori și profesori asociați, 26 titulari de doctor; 114 titulari de master; 58 Ingineri și titulari de licență . Proiecte de cercetare științifică finalizate: Un total de 75 de proiecte, inclusiv 01 proiect la nivel ministerial; 01 Proiect la nivel provincial; 27 de proiecte la nivel universitar de către profesori și 46 de proiecte de către studenți

Publicații științifice: 368 lucrări de cercetare și articole în reviste Premii obținute: 141 de premii

Cooperare internațională : parteneri internaționali : 35 parteneri; 10 țări și teritorii (Marea Britanie, SUA, Australia, Germania, Franța, Țările de Jos, Japonia, Coreea, Taiwan, țările ASEAN ) Programe de cooperare internațională : programe comune de formare; Facultate și schimb de studenți; Internship; Instruire formator; Proiecte de finanțare Experți internaționali : 10-20 experți și oameni de știință / an; 5-10 profesori instruiți în străinătate / an.

Locații

  • Vũng Tàu

    Trương Công Định,80, , Vũng Tàu

    Întrebări