Keystone logo
Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Introducere

Lumea gastronomiei s-a schimbat, precum și modul de studiu al acesteia

Barcelona Culinary HUB este Școala Superioară de Gastronomie, cu accent pe management și viziune de afaceri aplicată restaurantelor.

Obiectivul principal este de a transforma studenții în mari profesioniști în domeniile managementului, tehnicii și producției din sectorul gastronomiei, restaurantelor și alimentației, combinând abilitățile culinare cu viziunea de afaceri.

Pilonii școlii se bazează pe inovație, pregătire și cercetare gastronomică, durabilitate și creativitate.

Suntem legătura dintre gastronomie și management.

Barcelona Culinary HUB este școala gastronomică cu sediul în Barcelona. Cu un spirit inovator și bazată pe ultimele tendințe, școala a fost creată pentru a adăuga valoare lumii culinare, asigurându-se astfel că profesioniștii și/sau viitorii profesioniști dobândesc cunoștințele necesare pentru a gestiona și obține succesul în acest sector extrem de competitiv.

BCH se angajează într-un model academic de calitate, bazat pe metodologia „learning by doing”. Această metodologie oferă studentului să răspundă la cerințele pieței dintr-o perspectivă a inovației și a îmbunătățirii continue.

Originea noastră

BCH s-a născut în Barcelona, una dintre cele mai bine cotate destinații gastronomice. Școala urmează liniile directoare care marchează acest oraș: pluralitate, avangardă și inovație. Este locul de naștere al marilor autori culinari și al restaurantelor celebre premiate cu stele Michelin sau sori Repsol.

Pe de altă parte, Barcelona este una dintre cele mai importante capitale ale Mediteranei, motiv pentru care produsele și gastronomia sa oferă o dietă sănătoasă și un stil de viață sănătos, care se reflectă în spiritul și esența Barcelona Culinary HUB .

De ce să studiezi la Barcelona?

Barcelona este un oraș cosmopolit, avangardist și vibrant, care se caracterizează prin uniunea dintre tradiție și inovație. Orașul Barcelona oferă planuri de agrement nesfârșite, gastronomie unică, arhitectură recunoscută în întreaga lume, artă, peisaje maritime și montane, atât o atmosferă locală, cât și internațională și o esență unică care îl face unul dintre cele mai bune locuri unde să trăiești. Barcelona este leagănul nenumăraților artiști din toate domeniile, unde se produc creativitatea, inspirația, inovația și motivația de a adăuga valoare lumii. Vino să-l descoperi!

Planet Training și Universități

Barcelona Culinary HUB face parte din Planeta Formación y Universidades, rețeaua internațională de învățământ superior a Grupo Planeta. Are douăzeci și două de instituții de învățământ în Spania, Andorra, Franța, Italia, Africa de Nord, Statele Unite și Columbia. În fiecare an, peste 100.000 de studenți din 114 naționalități diferite sunt pregătiți prin școlile de afaceri, universitățile, colegiile specializate și centrele de formare profesională.

De ce să studiezi la BCH?

 • Recunoaștere internațională și profesională
 • Barcelona, oraș de origine
 • Punct de legătură între bucătărie și conducere
 • Global Vision
 • Rețeaua internațională de contacte
 • Colaborare cu companii din sector

Cu Pasiune, Să Te Ajute în Planul de Carieră pe care ți-l dorești

Master în formare continuă

O ofertă de formare universitară adaptată nevoilor sectorului. Training-uri cu un accent deosebit pe management și pe diferitele sale procese, fără a lăsa deoparte creativitatea, bucătăria de avangardă și cele mai noi tehnici. Un concept cuprinzător de formare, în care puteți îmbunătăți tehnicile de management și abilitățile de comunicare.

Caracteristici Campus

Campus concentrat pe industrie

De asemenea, aliniat cu valoarea și metodologia noastră educațională, reflectând un spațiu dedicat pentru practicarea tehnicii și a produsului culinar care oferă studenților noștri capacitatea de a experimenta diferite metode de gătit și de servire a alimentelor.

Campusul este aliniat cu misiunea, viziunea și valorile noastre, printre care se remarcă angajamentul nostru puternic față de mediu, ecologie și dezvoltarea ecosistemului local. Concentrându-ne pe valoarea și metodologia noastră educațională, oferim un spațiu dedicat cercetării gastronomice (Gastro LAB), dezvoltării și designului alimentar (FOOD R&D) și practicării în tehnica și produsele culinare prin săli de curs practice dedicate fiecăruia dintre domeniile culinare. Oferirea studenților noștri oportunitatea de a genera un impact inovator în sector prin experimentarea cu diferite metode de gătit și servicii alimentare.

 • Peste 4.000 M2 de Hub Gastronomic
 • La mai puțin de 20 de minute de centrul Barcelonei
 • Spații create pentru învățarea activă
 • Centrul de Cercetare Culinară + Laboratorul Gastro

Programe Bch în persoană în Barcelona

La HUB oferim cursuri față în față în Barcelona menite să vă ofere o experiență unică de învățare în lumea gătitului și a gastronomiei.

Programele noastre de gastronomie vă vor permite să dezvoltați abilități practice de gătit, să învățați tehnici culinare avansate și să descoperiți secretele gastronomiei locale și internaționale. În plus, veți avea ocazia să colaborați cu alți studenți și să lucrați la proiecte culinare interesante.

Cursurile noastre de gastronomie în persoană sunt concepute pentru oameni de toate vârstele și nivelurile de experiență în gătit. Avem o echipă de experți în gastronomie și gătit, care va sta la dispoziție să vă ajute în orice moment.

  Locații

  • L'Hospitalet de Llobregat

   Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

   • L'Hospitalet de Llobregat

    Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

    Întrebări