Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Introducere

Despre universitate

Bar-Ilan University , una dintre cele mai mari universități din Israel, oferă studenților o gamă largă de oportunități academice și sociale unice, care nu sunt găsite în nici o altă instituție educațională israeliană.

De la înființarea sa în 1955, peste 130.000 de studenți au beneficiat de facilitățile academice și de cercetare exemplară ale Bar-Ilan și de dedicarea sa de a integra cultura și tradiția evreiască în toate programele de studiu. Prin asigurarea cercetătorilor și profesorilor de vârf din Israel și oferind studenților șansa de a-și explora rădăcinile evreiești, Bar-Ilan University oferă studenților resursele și expertiza pentru a reuși la locul de muncă și pentru a-și maximiza contribuția în societate ca cetățeni educați și conștienți de societate.

Elevii care sosesc din întreaga lume se întorc la Bar-Ilan vreun an pentru a studia în programele noastre de gradul de conducere. Sub supravegherea și îndrumarea profesorilor noștri premiate, aceștia sunt învățați abilitățile critice și analitice necesare pentru a-și explora domeniile de interes și creșterea academică. Bar-Ilan University oferă o gamă largă de programe universitare, postuniversitare și doctorale care sunt recunoscute la nivel global, inclusiv un număr de diplome internaționale care sunt predate în limba engleză.

Locații

  • Ramat Gan

    Ramat Gan, Israel

Întrebări