Keystone logo
Ball State University

Ball State University

Ball State University

Introducere

Stârnim curiozitatea intelectuală. Spirituți și motivați, învățăm, creștem și luăm zbor. Facultatea și personalul nostru - toată lumea din comunitatea noastră - tratează studenții ca parteneri, încă din prima zi. În sălile de clasă și laboratoare, pe câmpurile sportive, în proiecte de învățare imersivă în afara campusului - cu agilitate și perseverență - cardinali zboară. Suntem întemeiați pe valorile noastre, ridicați de cunoștințele noastre și mergem cu încredere în sus spre oportunități tot mai mari. A noastră este o promisiune simplă: să ne provocăm reciproc pentru a excela.

Și cu îndrumarea noastră - Noi zburăm.

Angajăm studenții în eforturi educaționale, de cercetare și creative, care îi împiedică pe absolvenții noștri să aibă cariere împlinite și vieți semnificative, îmbogățite de învățare și servicii pe tot parcursul vieții, în timp ce îmbunătățim vitalitatea economică, de mediu și socială a comunității noastre, a statului nostru și a lumii noastre. .

Trecut mândru

Credința neclintită a lui Ball State într-o educație înrădăcinată în creativitate, valori și curiozitate intelectuală a început la sfârșitul secolului al XIX-lea, când liderii de afaceri Muncie au conceput un colegiu local care să contribuie la stimularea dezvoltării orașului.

Printre vizionari s-au numărat cei cinci frați Ball - Lucius, William, Edmund, Frank și George - industrialiști și filantropi care s-au mutat de la New York la Muncie în căutarea de a-și extinde afacerile cu containere din sticlă.

O mică școală privată de pregătire a profesorilor a deschis 1899. După ce eforturile comunității de a susține colegiul au eșuat, frații Ball au achiziționat terenurile și clădirile instituției defuncte și le-au donat statului Indiana. Acest cadou a devenit Divizia de Est a Școlii Normale a Statului Indiana, care s-a deschis în 1918 pentru a satisface nevoia Indiana de mai mulți profesori și mai buni.

În semn de recunoaștere a generozității familiei Ball, Adunarea Generală a Indiana a schimbat numele școlii în Ball Teachers College în 1922 și apoi Ball State Teachers College în 1929.

În anii '60, colegiul regional de profesori începuse să atragă facultăți din afara Midwest-ului, iar studenții căutau majore în domenii precum afaceri, arhitectură și alte discipline emergente. Înscrierea și finanțarea au crescut cu tendințele naționale și au fost adăugate noi facilități și oferte de grad.

În 1965, Adunarea Generală a Indiana a redenumit colegiul Ball State University , recunoscând creșterea fenomenală a înscrierii și facilităților, varietății și calității programelor și serviciilor sale educaționale, precum și anticiparea rolului mai larg pe care l-ar juca în viitorul statului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Muncie

    W University Ave,2000, 47306, Muncie

    Întrebări