Keystone logo
Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Introducere

Istoria Azerbaidjanului Universitatea de Arhitectură și Construcții datează la crearea Facultății Republicii Construcții din 20-e ai secolului trecut.

In 1975 a emis un decret privind înființarea Institutului Azerbaidjan de Inginerie Civilă. In 1992, Institutul a primit statutul de universitate și a fost redenumit ca Arhitectură Azerbaidjan și Universitatea Construcții.

țintă universitatea noastră - formarea profesioniști competenți, calificați și încrezători gata să concureze în domeniul lor.

în prezent AzUAC - Este un complex științific și educațional, care include o varietate de programe de formare. Acolo funcționează liceu cu fizică și matematică, Colegiul de Inginerie Civilă, precum și 7 facultăți majore ale Universității: sisteme de arhitectură, de construcții, de construcții, de tehnologie, de alimentare cu apă și de comunicații, transport, economie, construcții, mecanică și tehnologia informației, precum și facultățile de formare și de educație pentru străine cetățeni.

La sistemul de Universitatea din 2 etape de educație (licență și masterat), în multe specialități beneficiază de programul de doctorat, există forme suplimentare de educație (cursuri avansate de formare, limbă și cursuri de calculator) pentru funcționarii publici, profesioniști și toți cei care doresc pentru a obține un al doilea grad. De formare se desfășoară în limbile azeră, rusă și engleză (în arhitectura de câmp și de construcție).

În total, universitatea are peste 6.500 de studenți absolvent, studenții post-universitare și stagiari, precum și cetățeni străini. Absolvenții noștri lucrează în aproape 100 de țări din întreaga lume.

Următoarele domenii sunt desemnate ca principale obiective de dezvoltare:

respectarea standardelor educaționale cu standardele internaționale; îmbunătățirea calității educației prin utilizarea noilor tehnologii informatice; participarea la programe și proiecte internaționale care vizează mobilitatea studenților și a cadrelor didactice; extinderea numărului de baze de producție pentru practica studenților, atât în ​​republică cât și în străinătate; perfecționarea științifică, logistică și baza de informații.

AzUAC este situat pe o suprafață de 5,5 hectare, există patru clădiri academice, clădirea liceului, un centru de sport, casa de oaspeti, sala de mese, câteva cafenele. Există un campus care găzduiește una dintre cele cinci clădiri rezidențiale și educaționale.

Universitatea dispune de o bibliotecă fundamentală cu un fond de mai mult de 460000 de cărți, reviste, colecții de rezumate. Proiectat club de șah, cluburi sportive, grupuri de amatori de creație, ansamblul de instrumente populare, KVN (KVN), club de tineret intelectual "Dezbatere". Și găzduiește expoziții de lucrări de creație ale studenților în sala de expoziție.

În 2014, Universitatea a trecut acreditarea de stat.

Facultatea pregătitoare

Facultatea de pregătire pentru cetățenii străini ai Azerbaidjanului Universitatea de Arhitectură și Construcții (Az.UAS) ca unitate separată a fost stabilită prin ordin al Ministerului Educației în 1984 și este Centrul de pregătire a învățământului preuniversitar. De-a lungul ultimilor ani, cu privire la facultatea au fost instruiți și au primit certificate de mai mult de 3.000 de cetățeni străini din aproape 60 de țări ale lumii: Europa și Africa, Orientul Mijlociu și America Latină, Asia și CSI.

Facultății este format din Departamentul azer, limba rusă și discipline tehnice Departamentul (DTD). Astăzi, personalul departamentului - sunt extrem de metodiști, profesori cu experiență cu mulți ani de experiență într-o audiență străină.

Facultatea de formare direcționată profesional pentru următoarele profiluri: arhitectură, inginerie, construcții, economice, medicale și biologice și umanitare în funcție în funcție de specialitate (domenii de formare), că studenții vor obține. De formare se desfășoară la PF în Azerbaidjan, limbile rusă și engleză cu cele mai noi metode de predare și selectarea manualelor și a materialelor de învățare. La cursurile de pregătire de limbă de operare facultate din azeră, rusă și engleză. După finalizarea cu succes a formării la facultatea de pregătire a studenților străini primesc un certificat de stat (certificat) la finalizarea FS cu dreptul de a-și continua studiile în specialitatea aleasă în Az.UAS, precum și în alte instituții de învățământ superior din Azerbaidjan.

Pregătitoare Facultatea Az.ASU are acorduri de cooperare cu departamentele pregătitoare ale universităților "Ankara", "Ghazi", cu "centrul turcesc de învățare", în Turcia, cu facultatea de pregătire a Universității Tabriz din Iran, Universitatea Road din Moscova, Universitatea de Stat din Moscova (USM), Rusă Universitatea Prietenia popoarelor (PFUR) în Rusia.

Locații

  • Baku

    A. Sultanova 11, AZ-1073, Baku

    Întrebări