Keystone logo
Azerbaijan State Academy of Physical Education and Sport

Azerbaijan State Academy of Physical Education and Sport

Azerbaijan State Academy of Physical Education and Sport

Introducere

Azerbaijan State Academy of Physical Education and Sport este o școală de învățământ superior care oferă toate posibilitățile de a pregăti specialiști cu înaltă calificare în educația sportivă. Obiectivul principal al Academiei este de a instrui profesori de educație fizică, antrenori și metodologi medicali pentru a sprijini educația fizică și sportul. Academia și-a stabilit un obiectiv de a aduce educația sportivă la standardele mondiale, de a îmbunătăți calitatea educației și de a pregăti profesioniști competenți pentru piața internațională a muncii.

Personalul academic de la Academie este reprezentantul unor experți locali și internaționali, ai unor organizații guvernamentale, de afaceri și sportive internaționale.

Pe lângă predarea cunoștințelor științifice calitative, inovatoare și cele mai moderne, Academia oferă și oportunități de a face parte din „Primele Jocuri Europene”, „Marele Premiu al Azerbaidjanului de Formula 1”, „IV Jocuri de Solidaritate Islamică”, „42a Olimpiadă mondială de șah” ”Care au loc în Azerbaidjan. Alătură-te nouă și primește șansa de a face parte din managementul sportului internațional.

Locații

  • Baku

    Fatali Khan Khoyski 98 Baku AZ 1072, AZ 1072, Baku

    Întrebări